Başakşehir'den Erdinç Sözer ve Futbolcular Sivasspor Maçını Değerlendirdi

09.04.2023 - 18:24 | Son Güncellenme: 09.04.2023 - 18:33

Süper Lig'de Medipol Başakşehir, Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Erdinç Sözer, Keny, Szysz ve Berkay Aydoğmuş açıklama yaptı.

Başakşehir'den Erdinç Sözer ve Futbolcular Sivasspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ardından Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, genç futbolculardan Berkay Aydoğmuş, beraberlik golünü atan Patryk Szysz ve takımın forveti Philippe Keny açıklamalarda bulundu.

Aydoğmuş: "Emre hoca ile çalışmak çok güzel"

Süper Lig'de ilk kez forma şansı bulan 19 yaşındaki orta saha Berkay Aydoğmuş, "Çok mutluyum. Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Zemin çok ağırdı. 1 puan aldık ama 3 puanı çok istiyorduk. Emre hoca ile çalışmak çok güzel. Benim mevkiimde oynuyordu. Ondan daha çok öğreneceğim şey var" dedi.

Szysz: "Fazla üretemedik, 2-3 pozisyondan birini değerlendirdik"

Patryk Szysz, "Sivasspor iyi bir takım. Zor bir maç olacaktı bugün. İyi kontra atağa çıkan bir takım. Bundan dolayı pozisyon buldular ve kendi kalemize gol attık. Fazla pozisyon üretemedik. 2-3 pozisyondan birini değerlendirdik. Hedefleri olan bir kulübüz. Sağlam adımlarla yürümek istiyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Keny: "Her şeyi yaptık ama olmadı"

Philippe Keny, "Sakatlar vardı. Cezalılar vardı. Herkes ilk 11 olduğu gibi yedek de kalabilir. 2. golü atmak için her şeyi yaptık. Ama olmadı, önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

Sözer: "Çok basit bir gol yedik"

Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer ise "Beklediğimiz oyun oldu. Kolay bir maç değildi. Elimizden geleni yaptık. Çok basit bir gol yedik. İkinci yarı daha çok baskılı oynayama çalıştık. Duran toptan beraberliği bulduk" açıklamasını yaptı.

"Galatasaray maçından sonra yorgunluk vardı"

Sözer, konuşmasını şöyle bitirdi: "Hedefimiz bugün galibiyetti, başaramadık. Ama çocuklar istekliydi. Galatasaray maçından sonra yorgunluk vardı. Daha dinamik oynamak istedik ama bugün golü bulamadık"

İlgini Çekebilir
Sivas'ta kazanan yok! Başakşehir 1 puanla döndü
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler