G.Saray'da Erden Timur Transfer Listesini Okan Buruk’a Sundu

01.03.2023 - 09:12 | Son Güncellenme: 01.03.2023 - 09:18

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, transfer listesini teknik direktör Okan Buruk'a sundu. İşte detaylar.

G.Saray'da Erden Timur Transfer Listesini Okan Buruk’a Sundu

Devre arasında Roma'dan Nicolo Zaniolo, Sassuolo'dan Kaan Ayhan ve Hatayspor'dan Adekugbe'yi kadrosuna katan Galatasaray, başka bir transfer yapmayı düşünmüyordu. Ancak Alanyaspor ile yapılan özel maçta kalede Okan Kocuk’un güven vermemesi, endişe yarattı.

Erden Timur'dan Okan Buruk'a liste

Skorer'de yer alan habere göre; Fernando Muslera’nın tedavi programının iyi gitmesine rağmen önümüzdeki dönemde yaşayabileceği bir olumsuzluğun olası sonuçlarını masaya yatıran Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, Teknik Direktör Okan Buruk’a bir liste sunduğu öğrenildi.

"Hocam kaleci takviye istersen isimler önünde"

Bir yabancı kontenjanı daha bulunan sarı-kırmızılılarda yabancı kalecilerden oluşan bir liste hazırlayan Timur’un Buruk’a, “Hocam kaleci takviye istersen isimler önünde... İstediğini hemen getirelim” dediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer harekatı! Listede Brezilyalı yıldız...
Habere Git

1-2 gün içinde karar verecek

Daha önce Muslera’nın tedavi sürecinin iyi gitmesinden dolayı kaleci transferine sıcak bakmayan Okan Hoca’nın, yeni bir değerlendirme yapacağı bildirildi.

1-2 gün içinde net kararını verecek olan Buruk’un isteğine göre bir karar verilecek.

Bilindiği üzere sarı-kırmızılı takımda kaleci Fernando Muslera, Trabzonspor ile oynanan maçın son dakikalarında sakatlanmıştı. Uruguaylı kalecinin en geç Konyaspor karşılaşmasında sahada olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Milli futbolcu İspanyol deviyle anlaştı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler