Erden Timur'dan Transfer Açıklaması! Icardi Ve Fred...

21.07.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 11:57

Galatasaray Spor Kulübü ile RAMS Global arasındaki stadyum isim sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Erden Timur, transfer konusu hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Erden Timur'dan Transfer Açıklaması! Icardi Ve Fred...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Spor Kulübü ile RAMS Global arasındaki stadyum isim sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Erden Timur, Galatasaray'ın transfer listesi hakkında konuştu. Timur, Icardi'nin gelişi hakkında da konuştu. Detaylar...

Fred ve Marcel Sabitzer transfer olacak mı?

Fred ve Marcel Sabitzer'in Galatasaray'a transfer olacak mı sorusuna cevap veren Erden Timur, "Marcel Sabitzer ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Oyuncularla ilgili bir şey demem doğru olmuyor. Bu aleyhimize oluyor. İki oyuncu listede var ama girişimimiz olmadı." dedi.

''Bitmesini beklediğimiz transferler var''

Taraftarın transfer beklemesi hakkında konuşan Erden Timur, "Bugün yarın bitmesini beklediğimiz transfer var. Şu an gelecek oyuncular ilk turda oynayacak durumda değil." dedi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Erden Timur müjdeyi verdi! Icardi, Bakambu...
Habere Git

''Icardi gecikecek''

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği Icardi transferi hakkında konuşan Erden Timur, "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek." dedi.

''Kendi şımarıkları, kaygıları ve korkuları için...''

Fenerbahçe'nin 5 yıldız konusunda konuşan Erden Timur, "Burada bir hukuksuzluk var. Haksızlığa baş veririz. Kasıtlı yapılan durum. Bu çok ciddi bir haksızlık. Kuralın uygulanmaması da hukuksuzluk. Hukuk tanımamak, insanlık tanımamak demektir. İnsanlık tanımayanlarla her türlü mücadele edeceğiz. Hukuksuzluğun sıradanlaştırılması, basit hale getirilmesi... Hukuku çiğneyenlerin ceza almaması ülkemizin geleceğine zarar. Haksızlık yapanların mağdurlaştırıldığı bir ortamda zarar. Kendi şımarıkları, kaygıları ve korkuları için bu kadar topluma zarar veren insanların önüne geçeceğiz. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz.'' dedi.

''TFF'ye meydan okurcasına''

Erden Timur'ın yanı sıra konuşan Başkan Dursun Özbek, TFF'ye sert çıktı. Özbek, "Fenerbahçe kupa seremonisine yönetmelikler dışında bir şekilde çıktı. TFF'ye meydan okurcasına... Burası çok önemli... TFF'ye meydan okurcasına bir formayla çıkmalarını herkesin yadırgadığını düşünüyorum. TFF bu konuda sessiz kalarak cevap veremez. Yönetmelikler var. Ağzımızı açınca, merdivene oturunca cezayı basıyorlar. Merdivene kadar hassanız, yönetmeliklere karşı gelenleri ayıramazsınız. Ona böyle, buna böyle muamele yapamazsınız. Merdivene ceza kesen kurum, bu konuda gereğini yapmalıydı. Gereğini yap kardeşim, ne yazıyorsa yönetmelikte uygula." 

Senin için hazırladığımız haberler