Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Erden Timur'a Çağrı: "Belgeleri Açıkla"

18.04.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 18.04.2023 - 16:18

Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca flaş açıklamalar yaptı. Koca, Erden Timur'a da çağrıda bulundu ve belgeleri açıklamasını istedi.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Erden Timur'a Çağrı: "Belgeleri Açıkla"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koca, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'a da çağrıda bulundu.

"Erden Timur, lig sonunda elimizdeki her şeyi açıklayacağız beyanı var"

Koca, "3 kulüp dışında mağdur olan, hakları elinden alınan kulüplerimizin onlarca yaşadığı haksız uygulama var. Bu uygulama olacak, Galatasaray yöneticisi Erden Timur, lig sonunda elimizdeki her şeyi açıklayacağız beyanı var. Biz bakıyoruz, Galatasaray lehine kulüpleri mağdur eden bir sürü karar var.

"Açıklamazsanız futbolun önünde engelsiniz"

Elinizdeki her şeyi şimdi açıklamalısınız. Açıklamazsanız futbolun önünde engelsiniz. Bir an evvel açıklayarak futbolun önünden çekilmelisiniz. Tüm kulüpler, federasyona sesleniyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Timur, Albayrak'ı hatırlattı. Top TFF ve Fenerbahçe'de
Habere Git

Erden Timur ne demişti?

Erden Timur, Adana Demirspor karşılaşması sonrası, "Lig bittiği zaman her şeyi yayıncı kuruluş, MHK ve federasyon hepsiyle ilgili her şeyin konusu gelecek. 

"Lig bittikten sonra sonuç ne olursa olsun açıklayacağız"

Çünkü maalesef çok vahim durumlar var. Vahim durumları, lig bittikten sonra sonuç ne olursa olsun açıklayacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Bilindiği üzere, Erden Timur'un bu açıklamaları Galatasaray eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın 2018 yılında yaptığı benzer açıklamaları akla getirdi.

İlgini Çekebilir
Faruk Koca'dan olay sözler: "F.Bahçe maçında takımı çekecektim!"
Habere Git

Albayrak, 14 Nisan 2019'da oynanan ve 1-1 biten Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada, VAR kayıtlarının ellerinde olduğunu söyleyerek, "Elimizde hepsi var, sesleri de var, kayıtları da var. Başkanımızın ve hepimizin ısrarıyla beraber VAR ile arasındaki konuşmayı bir türlü federasyon açıklamadı" diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler