Erden Timur yıldız futbolcunun kadro dışı bırakıldığını resmen açıkladı!

06.03.2024 - 17:40 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 17:48

Son dakika Galatasaray haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Sergio Oliveira'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Erden Timur yıldız futbolcunun kadro dışı bırakıldığını resmen açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Sergio Oliveira'nın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

"Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erden Timur, "Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Yönetim Kurulu hakkındaki kararı verecek" ifadelerini kullandı. 

Oliveira'dan paylaşım: "Takımımın her zaman arkasındayım"

Bugünkü antrenmanda yer almayan Sergio Oliveira, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. 

31 yaşındaki futbolcu paylaşımında, "Takımımın her zaman arkasındayım. Bana her zaman saygılarını, sevgi ve desteklerini gösteren taraftarlarımın yanındayım.  Hadi bu galibiyeti getirelim! İstanbul Sarı Kırmızı" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş maçı kadrosunda yer almamıştı

Bilindiği üzere Portekizli futbolcunun, Beşiktaş karşılaşması öncesi performans ve takım içi disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon sarı-kırmızılı takım ile 23 karşılaşmaya çıkan merkez orta saha oyuncusu 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray, yıldız futbolcuyu 9 Temmuz 2022 tarihinde 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Porto'dan kadrosuna katmıştı.

Galatasaray, Rizespor ile karşılaşacak

Öte yandan sarı-kırmızılı takım Süper Lig'in 29. haftasında 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler