Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

04.02.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 22:42

Gaziantep FK'nın Antalyaspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından teknik direktör Erdal Güneş ve oyuncular Furkan Soyalp ile Ömürcan Artan açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fraport Tav Antalyaspor evinde Gaziantep FK'yı 29. dakikada Fredy'nin ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Zorlu maç sonrası Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş ve futbolcular Furkan Soyalp ile Ömürcan Artan maç sonu açıklamalarda bulunudu.

Erdal Güneş: "İyi bir kadromuz var ama kısıtlı"

Kadrolarının kısıtlı olduğuna parmak basan Güneş "7. günde 3. maçımızı oynadık. İyi bir kadromuz var ama maalesef biraz kısıtlı. Yorgunluklar var. Tabii mağlubiyetler olacak. Önemli olan ders çıkarmak. Maalesef bugün 2 oyuncumuzu daha kaybettik. Takımın özellikle 2. yarıda gösterdiği reaksiyondan memnunum. Yaptığımız analizler ve konuşmalarımızla 2. yarı tamamıyla değişik bir takım oldu. Pozisyonlarımız, direkten dönen toplarımız var. Ama galibiyet gelmedi." dedi.

Erdal Güneş: "Tüm oyuncular aslan gibi mücadele edecek"

Önümüzdeki hafta oynanancak Galatasaray maçı hakkında konuşan teknik direktör "Gelecek hafta daha iyi çalışacağız. İnşallah haftaya burada kaybettiğimiz puanı telafi edeceğiz. Haftaya Galatasaray maçı var. İyi oyunculara sahibiz. Sahaya çıkacak tüm oyuncular aslan gibi mücadele edecektir. 5-6 gün çalışma şansımız olacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Groenendijk: "Nasıl yaptık bilmiyorum ama eninde sonunda kazandık"
Habere Git

Furkan Soyalp: "Bugün üzüntüyü de hep beraber yaşayacağız"

Üzüntülerini takımca yaşayacaklarını belirten Furkan Soyalp "Bugün iyi mücadele ettik. Maalesef golleri kaçırdık. Güzel günler yaşanırken hep beraber sevindik. Bugün üzüntüyü de hep beraber yaşayacağız. İlk yarı biraz daha maça geç adapte olduk. İkinci yarı sahada iyi mücadele eden bir takım vardı. Son dakika Günay dokunsa gol olacaktı. Bu aslında güzel bir işaret. Lig daha uzun. Daha iyi yerlere geleceğiz. Sezonun ikinci yarı daha zor olmuştur ligde. Takımın morali beni hiç korkutmuyor." dedi.

Ömürcan Artan: "Bu maç ders oldu"

Hataya Galatasaray maçını kazanmak istediklerini söyleyen Ömürcan Artan "6. günde 3. maçımızı oynadık. İlk yarıya biraz yorgunluk, tribünde yaşanan olay moralimizi bozdu. Futboldan daha önemli şey can sağlığı. İkinci yarı müthiş bir karakter koyduk. Net pozisyonlar bulduk. Olmayınca olmuyor. Bu maç ders oldu. Tekrar ayağa kalkıp Galatasaray maçında kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ömürcan Artan: "Kan değişikliği her takım için iyidir"

Teknik direktör değişikliği sonrası takımın yakaladığı ivme hakkında Artan "Kan değişikliği her takım için iyidir. Birinde yakalayamadığın enerjiyi başkasında yakalayabiliyorsun. Erol hocayla da kötü oynamıyorduk. Ama Erdal hoca ile negatif hava, pozitife döndü. Futbolcular birbirine inanmaya başladı. Ankaragücü galibiyeti tekrar ayağa kalkmamıza neden oldu. Hatay maçında da kenetlenmeyi gösterip onu da kazanmıştık. Devre arasında cenaze havası yoktu. Müthiş bir karakter ortaya koyduk. Gaziantep şehri büyük bir camia. Toparlanıp, Galatasaray maçından 3 puanla ayrılacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Gaziantep'e Fredy'nin kabusu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler