Erce Kardeşler Hatayspor’a veda ediyor! İşte yeni takımı…

18.01.2024 - 18:17 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 18:22

Yoğun bir transfer mesaisine giren Samsunspor, Hatayspor’dan Erce Kardeşler ile masaya oturdu. Akdeniz ekibinin izin vermesi halinde resmi imzalar atılacak.

Erce Kardeşler Hatayspor’a veda ediyor! İşte yeni takımı…

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Devre arası transfer sezonunda yoğun mesai halinde olan Samsunspor, dikkat çekecek bir isme daha yöneldi. Kadrosunda büyük ölçüde değişime gitmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, Hatayspor’dan Erce Kardeşler’i hedefine aldı.

İlk temas kuruldu

Samsunspor, 29 yaşındaki eldivenle ilk temasını da kurdu. Sportif Direktör Fuat Çapa’nın yaptığı görüşmeler neticesinde taraflar orta yolu buldu. Her iki tarafın da transfere sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.

Son karar Hatayspor’un

Erce Kardeşler’in transfere sıcak bakması üzerine gözler Hatayspor yönetimine çevrildi. Akdeniz ekibinin transfere onay vermesi halinde resmi sözleşmenin imzalanması için bir engel kalmayacak.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman Süper Lig'e geri dönüyor! 1.5 yıllık sözleşme
Habere Git

Veda eder gibi konuşmuştu

Erce Kardeşler, Hatayspor’un son oynadığı Pendikspor maçının son dakikalarında yedikleri golle 2 puan kaybetmelerinin ardından veda eder gibi bir konuşma yapmıştı. Yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli eldiven, “Konuşmaktan yorulduk çünkü konuşarak bir yere varamıyoruz. Hoca anlatıyor, biz anlıyoruz, yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. 

Hoca ve yönetim bizim için her imkanı olabildiğince seferber ediyor. Bu sene 90. dakikada yediğimiz üçüncü veya dördüncü gol. Bir hoca veya yönetim bunun için ne yapabilir? Bazen de bizim yürekten oynamamız gerekiyor. Maçtan sonra bir cezam da oldu. Hocamla da konuşacağım.

Belki de bu kulübe faydalı olamıyorum ve bu kulüp benim için sıradan bir kulüp değil. Bu kadar kazanamadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir için sözler vermiştik” ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe maçı sonu oldu! Sözleşmesi feshedildi
Habere Git

6 maçta gole izin vermedi

2022-2023 sezonu öncesinde Trabzonspor’dan transfer edilen başarılı kaleci, Hatayspor ile toplamda 40 maça çıktı. Bu sezon 19 mücadelede kalesini koruyan Erce Kardeşler, 6 maçta kalesini kapatırken, 25 kez de topu filelerinden çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler