Enis Destan'ın annesinden Abdullah Avcı'ya: "Dünyayı dar ederim"

17.08.2024 - 18:32 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 18:51

Trabzonspor forması giyen Enis Destan'ın annesi Gül Destan, Abdullah Avcı'ya ateş püskürdü. Anne Destan, "Oğlumla uğraşmayın, sizinle de uğraşırlar" dedi.

Enis Destan'ın annesinden Abdullah Avcı'ya: "Dünyayı dar ederim"

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor forması giyen Enis Destan'ın annesi Gül Destan, Instagram hesabından Bordo-Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı'yı sert sözlerle eleştirdi. Enis'in yeteri kadar forma şansı bulamamasından dert yanan Gül Destan, Avcı için, "Oğlumla uğraşmayın, sizinle de uğraşırlar" dedi.

"Oğlum Enis ile aranızda ne sorun var?"

Gül Destan'ın, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'yı hedef alan eleştirileri şu şekilde: "Sayın hocam buradan sesleniyorum. Oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor! Siz son 5 veya 10 dakikada süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Son derece üzgün bir de üstüne gidiyorsunuz! Neden?"

"Enis'in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim!"

"Enis'in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim! Bunu herkes bilsin! Enis, pırıl pırıl yetenekli pivot santrfor. Süre verildiği takdirde elinden gelenin fazlasını yapıyor."

"Bahanelere sığınıp da..."

"Enis takımı için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir. Gayet normal. Takımı önemsemese, değer vermese umrunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis'e hakaret edemezsiniz! Siz defalarca arayarak Enis'i transfer ettiniz şimdi neden bu şekilde davranıyorsunuz?"

"Diğerini 90 dakika, Enis'i 5 dakika"

"Diğerini 90 dakika, Enis'i 5 dakika... Sizin adaletiniz bu mu? Enis takımın 1. forveti olması gerekirken..."

"Sizinle de uğraşırlar"

"Sizlere diyorum ki oğlumla uğraşmayın! Sonra sizinle de uğraşırlar bilmem anlatabildim mi?"

"Bir baba gibi davranın, kaybetmezsiniz"

"Oğlunuz yaşında, bir baba gibi davranın. Kaybetmezsiniz. Kazanırsınız. Bilmem anlatabildim mi?"

75 dakika forma giydi

Enis Destan, bu sezon Trabzonspor formasıyla 5 maçta forma şansı buldu. 5 karşılaşmada toplamda 75 dakika sahada kalan Enis, gol veya asist katkısı veremedi.

Santrforda Draguş tercih edildi

Trabzonspor'da bu sezon santrfor pozisyonunda en çok forma şansı bulan isim ise yeni transfer Denis Draguş oldu. Rumen futbolcu, 5 maçın 5'ine de ilk 11'de başladı ve 365 dakika sahada kalırken 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler