Enis Destan: "Daha çok gol atabilirdik"

20.04.2024 - 21:30 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 22:11

Süper Lig'de Trabzonspor'un deplasmanda MondiHome Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takımın yıldızları açıklamalarda bulundu.

Enis Destan: "Daha çok gol atabilirdik"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'un deplasmanda MondiHome Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takımın yıldızları açıklamalarda bulundu.

Enis Destan: "Daha fazla gol atabilirdik"

Trabzonspor adına 1 gol, 1 asist ile maçın yıldızı olan Enis Destan maç ile ilgili "Ligin en zor deplasmanlarından birindeydik. Buradan 3 puanla çıkmak bizi çok mutlu etti. Bir konuya daha değinmek istiyorum. Antrenmanda çalıştığımız taktiklerdendi gol atmak. Aynı pozisyonlardan da gol atmak bizi daha çok mutlu etti. Önümüze bakacağız. Son maçlara doğru yaklaşıyoruz artık. Oyunun büyük bölümünde top bizdeydi, pozisyonlara girdik, daha fazla gol atabilirdik ama sonuçta galip geldik. Analizleri yapıp önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

Enis Destan: "Risk etmek istemediğim için oyundan çıktım"

Enis Destan sözlerini "Kafa topları en önemli özelliklerimden bir tanesi. Bunları antrenmanlarda daha çok çalışıyorum. Antrenman sonlarında ekstra yapıyorum. Diğer özelliklerimi de geliştirmem gerekiyor. Onları da geliştirirsem daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Şu anda doktorlarla konuştuk. Sakatlığımla ilgili Trabzon'a dönünce gerekli işlemleri yapacağız. Şu anlık çok büyük bir sakatlık olduğunu düşünmüyorum. Ama risk etmek istemediğim için oyundan çıkmak istedim. Trabzon'da netlik kazanacaktır." ifadeleriyle tamamladı.

İlgini Çekebilir
Hari Vukas'tan Trabzonspor mağlubiyeti yorumu
Habere Git

Edin Visva: "Enis büyük bir potansiyel"

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Edin Visca "Geçtiğimiz hafta puan kaybettik. Bugün zor olacağını biliyorduk. Bugün de iyi bir maç oynadık. Bugün de takım olarak herkes çok iyi mücadele etti. Büyük takım gibi oynamak istiyorsak hem savunmada hem de hücumda iyi oynamamız gerekiyor. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şimdi kupa maçına bakmamız lazım. O bizim hedefimiz. Enis Destan bu sezon çok katkı verdi takıma. Hoca onu doğru bir şekilde oynatıyor. Enis ile beraber oynamak kolay oluyor. Topu saklıyor, bize yardım ediyor ve gol atıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kalmaya devam ederse önemli bir transfer yapacak. Böyle devam etmesi gerekiyor. Büyük bir potansiyel ama her geçen gün üstüne koyması gerekiyor." ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

 

Nicolas Pepe: "Maçı iyi yönettik"

Trabzonspor'un ikinci golünü atan Nicolas Pepe maçın ardından "Bu kolay bir maç değildi bizim açımızdan ama bu kolay olmayan zor maçı kendi açımızdan iyi yönettik diye bilirim. Taktik açıdan iyi oynadık ve iyi değerlendirdik. Pozisyonları bulduk, ilk golü attık ve daha sonra ikinci golü bulduk. Ne yazık ki beklemediğimiz bir gol yedik. Ama bunun da üstesinden gelip 3 puanı almasını bildik." dedi.

Nicolas Pepe: "Taraftarımızın önünde de gol atmak isterim"

Attığı golü değerlendiren Fildişili yıldız "Takımın kalitesini biliyorum. Kaptanımız Uğurcan Çakır'ın uzun top oynayabilme kalitesini biliyordum. Takım arkadaşım Enis'in kafa kalitesini biliyordum. E ben de burada gelen kokuyu hissettim ve ona göre pozisyon aldım ve golümü attım." dedi.

Deplasmanda attığı goller ve pozisyon değişikliği hakkında... 

"Bugün birkaç pozisyonda oynadım diyebilirim ama ben bunlara çalışmıştım. Fenerbahçe'ye karşı da bu pozisyonda oynadım. Hocamız da beni bu pozisyonda oynatmaya karşı hazırlamıştı. Bunun tabii ki zor olmadığını biliyorum ama bu işe yaradı. Deplasmanda attığım goller ile alakalı ise evimizde de gol atmayı isterim. Hatta taraftarlarımızın önünde atmayı isterim. Önümüzdeki kupa maçında belki bunu yapabilirim. Çünkü bunu hak ediyorlar."
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler