Engin Koyun: "Mouhamed Diop'a 5 Büyük Ligden Transfer Teklifleri Var!"

04.05.2023 - 15:03 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 15:19

TFF 2. Lig takımlarından Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, gündeme dair açıklamalar yaptı. Koyun, Mouhamed Diop'a 5 büyük ligden ilginin teklifin olduğunu söyledi.

Engin Koyun: "Mouhamed Diop'a 5 Büyük Ligden Transfer Teklifleri Var!"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 2. Lig ekiplerinden Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Koyun, Mouhamed Diop'un transfer durumu, takımın genel performansı, hakem Ali Palabıyık ve Etimesgut ile oynanacak maç hakkında da konuştu. İşte detaylar...

"Deplasmanda taraftarlık dersi vereceğiz"

Koyun, "Taraftarımız Ankara'ya göç hareketine başladı. Etimesgut başkanımıza, Ankaragücü başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çünkü müsabakanın Eryaman Stadyumu'nda oynanması talebimizi kabul ettiler. Ben 10 bin taraftar sözü vermiştim ama yaklaşık 15 bin taraftar ile Kocaeli adeta Ankara'ya göç edecek ve deplasmanda taraftarlık dersi vereceğiz. Sezon başında belki onları üzdük ama her birisi geride kaldı. Artık şampiyonluğa gidiyoruz, inşallah kupayı Kastamonuspor maçı ile birlikte el ele kazanacağız. O maçta da şampiyonluk durumumuz olursa şayet, maçımızı akşam saatinde oynayabiliriz. Salı günü, akşam saat 20.00'de 34 bin Kocaelispor taraftarı önünde oynamak istiyoruz.

"Fırat hocamızla sonuna kadar devam etme kararı aldık"

Türkiye'de ki çoğu kulüplerde ilk çözüm önerisi direkt hocayı değiştirmek oluyor. Biz de bu konunun bilincinde olduğumuz için, Fırat hocamızla sonuna kadar devam etme kararı aldık ve sonuçları da ortada. Geçen sezon Fırat Gül Hoca bizi düşürmedi, bunu her yerde söylüyorum. Hatta puan ortalaması en yüksek isim olmuş. Tabii ki duruma göre hoca da gider, başkanda ama bu kadar basit olmamalı diyorum.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Ganalı savunmacı hamlesi! Bonservissiz...
Habere Git

"Kocaelispor, geçen sezon küme düşmedi, düşürüldü!"

Bu konuda çok net konuşacağım; Kocaelispor, geçen sezon küme düşmedi, düşürüldü! Dün akşam TFF’de açıklanan o şahıstan (hakem Ali Palabıyık) biz de çok çektik, çok mağdur olduk. Hakem hataları elbette olabilir, futbolcu hatası olabilir ama kasıtlı hatalar olamaz. Geçen sezon VAR sistemi olsaydı, Kocaelispor play-off oynayacaktı. Tarafımıza yapılan kasıtlı hatalar, bizi küme düşürmüştü. Bundan sonrasına inanıyoruz ki bu kadar basit şekilde takımlar hatalara maruz bırakılmayacaktır.

"En yüksek puan rekorunu kırma ihtimalimiz var"

İkinci yarıda sadece 5 gol yedik. Sizinde belirttiğiniz gibi nisan ayında oynadığımız maçlarda gol yemedik. Ayrıca yakaladığımız bu seri, Kocaelispor tarihi için de en önemli serilerden birisi oluyor. Kocaelispor tarihinde en çok puan topladığı sezonda 83 puan almış, bizim şu an 78 ve en yüksek puan rekorunu da kırma ihtimalimiz var. İnşallah o rekoru da kırarız, ben ve yönetimim Kocaelispor tarihine geçeriz.

"Şampiyon olduğumuz takdirde zaten ekip olarak devam edeceğiz"

Kocaelispor şampiyon olduğu takdirde zaten ekip olarak devam edeceğiz. Başarının etrafında hepimiz toplanırız fakat başarısızlık durumu varsa bayrağı devretmek gerektiğinin bilincindeyiz. Şu an Kocaelispor birçok anlamda Türkiye'de sayılı kulüpler arasında. Mali anlamda en rahat kulüp olduğumuzu çok net ifade edebilirim. Bizim için öncelikle futbolcunun alacaklarının zamanında ödenmesi gelmektedir. Tesisler hususunda da aynı şekilde. Yapacağımız tesisler belki Milli Takım’a bile ev sahipliği yapacaktır. Mayıs sonu ile haziran ortası arasında bir kongre yapmayı düşünüyoruz. Fakat zaten şu an hiç kimse kongreyi konuşmuyor, herkes şampiyonluğu konuşuyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den Kuntz cevabı: Şu anda böyle bir şey yok!
Habere Git

"Mouhamed Diop'a önemli teklifler var"

Mouhamed Diop ile birçok takımın ilgilendiğini belirten Koyun, "Statü gereği 2. Ligde oynatamadığımız için kiraladığımız Senegalli orta saha oyuncumuz Mouhamed Diop'a yurt dışından önemli camialardan ve önemli liglerden teklifler var. Genç ve başarılı bir isim. İspanyol, Alman, İtalyan kulüpler kendisi ile yakın temastalar. Tabii ki bizim için çok önemli birisi ve Kocaelispor’un menfaatleri için gitmesi gerekirse de gidebilir. Çünkü henüz yaşı çok genç. Önceliğimiz kalması yönünde ama önümüzdeki sezon için durumuna bakacağız" şeklinde konuştu.

Kocaelispor 78 puanla lide rdurumda

Kocaelispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta en yakın rakibi Bucaspor’un 6 puan önünde 78 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut karşılaşmasından 3 puan ile ayrılırsa ve Bucaspor’un da Vanspor FK deplasmanında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

İlgini Çekebilir
Bjelica raporunu yönetime sundu! Fransa, Portekiz...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler