"En önemli konu..."

10.04.2020 - 16:37 | Son Güncellenme: 10.04.2020 - 16:37

NBA'de sezonun nasıl ve ne zaman devam edeceği şu an için belirsizliğini koruyor. NBA yönetimi, sezonun başlaması için farklı farklı senaryolar üzerinde çalışsa da şu an için verilmiş herhangi bir karar yok. Son olarak çıkan haberler hakkında konuşan Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncu LeBron James, en önemli konunun oyuncu güvenliği olduğunu belirtti.

Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada: "Eğer izole bir konum olarak Las Vegas ve ya başka bir yerde oynamamız planlanıyorsa bunun saha içinde olduğu kadar saha dışında güvenliğimizi sağlayacak şekilde olması lazım. Üstlerimizin anlaması gereken şey en önemli olgunun güvenliğimiz olduğu. Oradan sonra yeni bir adım atarız." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

ESPN'de yer alan haberler göre NBA yönetiminin sezonu başlatmak için farklı senaryolar üzerinde durduğu belirtilmişti. Habere göre yönetim 2 alternatif üzerinde duruyordu. Birincisi: Oyuncular ve yöneticiler Las Vegas’ta maç ve konaklama açısından bütün faaliyetlerin tek bir çatı altında toplanabileceği. İkincisi ise: Ligde takımı bulunmayan şehirlerde merkezi bir salonda sezona devam edilebileceği.

Senin için hazırladığımız haberler