En-Nesyri transferinde kader haftası! İşte Fenerbahçe'nin teklifi

16.07.2024 - 16:33 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 17:21

Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe, Roma ve Al-Qadsiah ile yarıştığı Youssef En-Nesyri transferine bu hafta kesinlik kazandırmayı hedefliyor.

En-Nesyri transferinde kader haftası! İşte Fenerbahçe'nin teklifi

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Hücum bölgesine yıldız bir ismi katmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, bir süredir gündeminde tuttuğu Youssef En-Nesyri transferinde gelişme yaşadı.

Al-Qadsiah'ın teklifi planları bozdu

Fenerbahçe'nin yanı sıra Serie A ekibi Roma ve Suudi Arabistan temsilcisi Al-Qadsiah'ın da ilgilendiği Faslı yıldız Sarı-Lacivertliler'e yakın. Fakat Al-Qadsiah'ın, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Sevilla'ya yaptığı transfer teklifi Fenerbahçe'nin planlarını alt üst etti.

Sevilla, Suudilerin teklifini kabul etmek istiyor

Fenerbahçe’nin oyuncu ile her konuda anlaşmasına rağmen Sevilla, 30 milyon Euro ile En-Nesyri için en yüksek teklifi yapan Suudi Arabistan takımı ile anlaşmak istiyor.

Mourinho ve Devler Ligi faktörü Kanarya'nın elini güçlendirdi

Al-Qadsiah şu an için maddi konularda Sarı-Lacivertliler'den önde olsa da En-Nesyri'nin teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmak istemesi ve UEFA Şampiyonlar Ligi faktörü, Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

Ali Koç yönetimi teklifi yükseltti

Suudi Arabistan’da oynamak istemediğini kulübüne ileten En-Nesyri için Ali Koç yönetiminin ilk yapmış olduğu 17 milyon Euro’luk tekliften 19 milyon Euro’ya kadar çıktığı öğrenildi.

En-Nesyri transferinde kritik hafta

Fenerbahçe, Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Youssef En-Nesyri transferine bu hafta kesinlik kazandırmak istiyor.

En-Nesyri'nin performansı

2020'den bu yana Sevilla forması giyen En-Nesyri geride kalan sezonda 41 maça çıktı. 27 yaşındaki santrfor, bu maçlarda 20 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler