"En kötü maçımızı oynadık ama tur atladık"

22.09.2015 - 20:03 | Son Güncellenme: 22.09.2015 - 20:03

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Fethiyespor’u penaltı atışları sonucu eleyen Denizlispor'un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, sezon başından bu yana en kötü maçı oynayıp, tur atladıklarını söyledi.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP / DENİZLİ

120 dakikası golsüz sona eren maçta, penaltı atışlarıyla Fethiyespor’u 3-0 yenip adını 3.tura adını yazdıran Denizlispor’da ligde bozulan moraller, kupa maçında tur atlamayla yerine geldi.

Ligde forma giyemeyen futbolcularına şans verip, form durumlarını görmek istediğini belirten Altıparmak; "Lazım olduğunda kime forma vermek gerektiğini görmek istedik. Ancak, kupa maçında oynayan futbolcularımı çok iyi bulmadım. İlk yarı rakibe karşı üstündük ama 2.yarı bizden daha iyi bir Fethiyespor vardı sahada. Maçın özeti, forma şanslarını çok iyi kullanamayanlar vardı takımımız adına. Kötü oynamamıza rağmen, önemli olan kupada tur atlamaktı ve nihayetinde bunu başardık. Yine de mücadelelerinden dolayı ve turu geçtikleri için futbolcularımı kutlarım. Takımımıza güven geldi. İhtiyacımız olan hava yakalamaktı. Deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçı ile çıkış yakalamak istiyoruz. Geçen sezon nasıl ligde kaldıysak, bu sezon da üst sıralara çıkmak için katkı koyacağız.” dedi.

“Eşim, hastanelik oldu”
Lig maçında kendisine edilen küfür olayını da değerlendiren Altıparmak, "Sadece bu sezon başından beri değil, geçen sezondan bu yana bana küfür edilmekte. Benim 20 yaşında bir kızım öldü. 9 yaşında bir kızım var ve olanlardan çok etkilendi. Eşim hastanelik oldu ve 3 gündür hastanede. Yanına ziyarete gideceğim. Ben Denizlispor’da oynamış biriyim. Denizlispor için buradayız ve gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Kupa maçında bile aleyhimize bağıran bir grup var. Beni sevmeyebilirsiniz, hocalığımı sorgulayabilirsiniz ama küfür niye?” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler