Ankaragücü'nde Gökhan Akkan ve Ghayas Zahid'den Beşiktaş Açıklaması

05.03.2023 - 21:58 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 22:18

Süper Lig'de MKE Ankaragücü, Beşiktaş deplasmanında 2-1 kaybetti. Maçın ardından kaleci Gökhan Akkan ve Ghayas Zahid açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ankaragücü'nde Gökhan Akkan ve Ghayas Zahid'den Beşiktaş Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü, Beşiktaş deplasmanında 2-1 kaybetti. 8 gole izin vermediği maçın ardından Süper Lig'deki bir maçta en fazla kurtarış yaptığı müsabakayı oynayan kaleci Gökhan Akkan ve Ghayas Zahid açıklamalarda bulundu.

Gökhan Akkan: "Erken gol yememiz..."

Gökhan Akkan, "Maç genel olarak dengede başladı. Golü yedikten sonra oyundan düştük. Pozisyonlar verdik. İkinci yarıya çok iyi başladık. Skoru da bulduk. Erken gol yememiz... Golü tutabilseydik daha farklı olabilirdi" dedi.

"Beşiktaş ile deplasmanda oynamak kolay değil"

Sözlerine devam eden Gökhan Akkan, "2'yi bulabilirdik. Bütün arkadaşlarım iyi mücadele verdi. Beşiktaş ile deplasmanda oynamak kolay değil" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sedat Ağçay: "İlk yarıda oyun ve pozisyon üstünlüğünü yakaladık"
Habere Git

"Sedat hocam bizimle beraberdi"

Akkan, "Sedat hocam bizimle beraberdi. O'nun da bize aşılamak istediği oyun felsefesi var. İyi oynadık. Hocamızın dediklerini yaptık. Hocamız yeni ama içimizden olduğu için aktarmak istediklerini daha kısa zamanda aktarıyor. Bu da bizim için iyi" şeklinde konuştu.

Zahid: "Gerçekten çok zor mücadeleydi"

Zahid ise, "Bugün gerçekten çok zor mücadeleydi. İyi mücadele ettik. 3 puanla ayrılabilirdik. Savaşımızı bırakmayacağız. Takımım için elimden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğim" dedi.

"Önümüzde çok önemli maçlar var"

Zahid son olarak şunları kaydetti: "Önümüzde çok önemli maçlar var. Şu an bunlara konsantre olduk. Maç kaybetmek zor bir duygudur. Bu maçı geride bırakıp önümüzdeki maçlara daha motive devam edeceğiz"

Senin için hazırladığımız haberler