"En büyük arzum bu takımı limana yanaştırmak"

27.06.2020 - 23:51 | Son Güncellenme: 27.06.2020 - 23:51

Ankaragücü Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından beIN Sports'a yaptığı açıklamada, "Puan için sonuna kadar mücadele eden futbolcular vardı" dedi.

Sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Ankaragücü'nün deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alınacak her puanın değerli olduğunu ifade eden İbrahim Üzülmez, "Takımımdan futbolun gerçek olan şeyi karakter göstermesini bekliyordum. Maçları kaybedersiniz ama nasıl kaybettiğiniz önemli. Takımı yavaş yavaş tanımaya başlamıştım. Onları mantalite olarak hazırlamaya çalıştım. Erken gol yedik, çok uyardığım pozisyondu. Maça 1-0 yenik başladık. Daha sonra dengeyi kurduk. Çok kaliteli oyuncuları var. Tabzponspor'a karşı puan almak için bu mücadeleyi ortaya koymalısınız.

İkinci yarıda Ankaragücü'ne yakışır karakter koyan oyuncuları tebrik ediyorum. Puan için sonuna kadar mücadele eden futbolcular vardı. Şiddetle 3 puana ihtiyaçları vardı. Biz can derdine düştük. Puan veya puanlar bundan sonraki haftalar için de önemli" dedi.

"En büyük arzum bu takımı limana yanaştırmak"

Amacının takımı ligde tutmak olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Bize görev verdiler iyi niyet içerisinde istediğimiz hedefe ulaştırırız. Kolay değil ama sonuna kadar savaşarak bunu inşallah başarırız. Gelecek adına bugünkü oyun umut oldu. Eksik oyuncular var. Rodrigues kırmızı kart gördü, eksikliğini hissedeceğiz. En büyük arzum bu takımı limana yanaştırmak. Önümüzdeki haftalarda ne olacağını kimse bilemez" şeklinde konuştu.

"Zorlukları kolaylıklara çevirecek olanlar bizleriz"

Zorlukları kolaya çevirmek istediklerini vurgulayan Üzülmez, "Önümüzde Alanyaspor maçı var, pazartesiden itibaren o maça motive olup istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Oyun anlamında hak ettiğimiz 1 puan oldu. Oyuncularım iyi mücadele etti. Ankaragücü, deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı. Çok gol yiyen bir takımız, ortalamada bu kadar gol yersek sıkıntı yaşarız. Erken gelen gole rağmen oyuncuların geri dönüşü iyi oldu. İlk yarı gol atsak, galip de gelebilirdik. Zor maçlar var. Zorlukları kolaylıklara çevirecek olanlar bizleriz. Umarım başarılı oluruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler