Antalyaspor, Emrecan Uzunhan'ı Tekrar Kiralamak İstiyor | Transfer Haberleri

06.07.2023 - 09:54 | Son Güncellenme: 06.07.2023 - 12:39

Transfer haberleri... Geçen sezonun ikinci yarısını Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren Emrecan Uzunhan için Akdeniz ekibi bir kez daha kiralama talebini iletti.

Antalyaspor, Emrecan Uzunhan'ı Tekrar Kiralamak İstiyor | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezonki kadrosundan tam 12 futbolcuyla yollarını ayıran ve Nuri Şahin’in takımda düşünmediği isimlerle görüşmelerini sürdüren Antalyaspor’da Emrecan Uzunhan ısrarı bitmiyor. Beşiktaş’tan kiralık olarak geçen sezonun devre arasında transfer edilen ve Nuri Şahin’in gözüne girmeyi başaran genç futbolcu için resmen girişimler başladı. 

Güneş ‘in raporu bekleniyor

Kırmızı-Beyazlılar, Emrecan Uzunhan’ın bir sezon daha kiralanması için Beşiktaş’ın kapısını çalarken, ‘bekleyin’ karşılığı geldi. Beşiktaş’ın sezon başı kamp çalışmaları için kadroya dahil edilen Emrecan Uzunhan için son karar, Şenol Güneş’ten gelecek. 

Ağustos ayını bulacak

Şenol Güneş’in vereceği rapora göre geleceği netlik kazanacak Emrecan Uzunhan hakkında ayrılık kararı verilmesi halinde Antalyaspor’u tercih edeceği de gelen haberler arasında yer aldı. Beşiktaş’ın her iki etap kampına da katılacak 22 yaşındaki futbolcu için verilecek kararın Ağustos ayını bulacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a '10 numara' transfer: Yerli sayılacak!
Habere Git

Kendisine güveniyor

İlk tercihi Beşiktaş’ta kalmak olan Emrecan Uzunhan, katıldığı basın toplantısında iddialı sözler kullandı. Antalyaspor’da forma giydiği dönemi iyi değerlendirdiğini söyleyen genç stoper, “Saiss ve Colley çok iyi örnekler benim için. Onlardan bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Rakibim olacaklar. Kendime güveniyorum. Forma savaşı verebileceğimi düşünüyorum. Antalyaspor'da gelen şansı iyi değerlendirdim” sözlerine yer verdi. 

12 maçta görev aldı

Antalyaspor formasıyla 12 maça çıkan Emrecan Uzunhan, gösterdiği performansla hem taraftarın hem de Nuri Şahin’den geçer not aldı. 765 dakika sahada kalan başarılı futbolcu, 1 kez asist yaparak skor katkısı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler