Emrecan Uzunhan Transferinde Beşiktaş'ı Şoke Eden Talepler

07.07.2022 - 15:23 | Son Güncellenme: 07.07.2022 - 15:31

Transfer... İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Beşiktaş'tan öyle bonuslar istedi ki Emrecan Uzunhan transferi donma noktasına geldi. İşte sarı siyahlıların talepleri...

Emrecan Uzunhan Transferinde Beşiktaş'ı Şoke Eden Talepler

AJANSSPOR-ÖZEL

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği ve bir ara imza aşamasına da gelen Emrecan Uzunhan transferi çıkmaza girdi. Bunun nedeni de İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu'nun her defasında yeni yeni isteklerde bulunması oldu. Her defasında değişen talepler nedeniyle görüşmeler donma noktasına geldi.

İstanbul kapıyı 10 milyondan açtı

Beşiktaş, geçen sezon da kadrosuna katmak istediği Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'yı Galatasaray'a kaptırınca alternatif olarak İstanbulspor'un genç yeteneği Emrecan Uzunhan'a yöneldi. Beşiktaş, Emrecan'a talip olduğunu ortaya koyunca İstanbulspor Başkanı Sarıailoğlu kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Bu tutara bu transferin olması olanaksızdı.

Beşiktaş'ın ilk teklif geri çevrildi

Ancak, İstanbulspor yönetimi, Beşiktaş'ın transfer için resmi girişimlerde bulunmasıyla birlikte daha makul bir tutum sergiledi. Beşiktaş ilk olarak 1.5 milyon Euro bonservis, sonraki satıştan da yüzde 20 pay ödemeyi önerdi. Fakat sarı siyahlıların başkanı Sarıalioğlu, bu teklifi yetersiz bularak reddetti. 

Beşiktaş teklifini artırdı ama

Siyah beyazlı yönetim önemli ölçüde revize ederek Emrecan Uzunhan için İstanbulspor'a ikinci bir teklif sundu. Yeni teklifte 2 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan da yüzde 50 pay vermeyi taahhüt etti. Ecmel Sarıailoğlu, bu teklife olumlu baktı. Ki bundan sonra da Emrecan'ın Beşiktaş'a imza atmasının an meselesi olduğu haberleri çıktı.

Böyle bonus talebi görülmedi!

Beşiktaş taraftarları da Emrecan için KAP beklerken, süreç uzamaya devam etti. Çünkü İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Beşiktaş'tan yeni bonuslar istedi. Bunlar da uçuk tabir edilebilecek bonuslardı. Sarıalioğlu, 2 milyon bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 paya ilaveten, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına gitmesi halinde 250 bin Euro istedi. Bu da yetmedi, Beşiktaş'ın Emrecan ile sözleşme uzatması halinde de pay talebinde bulundu.

Beşiktaş'ın anahtarlarını istedi!

Ecmel Sarıailoğlu'nun bu talepleri Beşiktaş cephesinde olumsuz karşılandı ve görüşmeler tıkandı. Zira Sarıalioğlu, neredeyse siyah beyazlaların kulüp anahtarını isteme noktasına geldi. Görüşmeler donmuş olsa da Beşiktaş yönetimi, daha önce mutabık kalınan ikinci teklif üzerinden İstanbulspor ile el sıkışmak istiyor.

Beşiktaş'ı istediğini başkana söyledi

Ve oyuncu cephesi... 21 yaşındaki genç stopere Emrecan Uzunhan, Beşiktaş'a gitmeyi ve özellikle Valerien Ismail ile çalışmayı çok istiyor. Oyuncu zaten bu yöndeki arzusunu İstanbulspor yönetimine de iletti. Transferin çıkmaza girmesine karşın bireysel çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Emrecan, siyah beyazlı formayı giyme umudunu sürdürüyor ve bu konuda başkan Ecmel Sarıailoğlu'ndan destek istiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Marcao kadroya alınmadı!
Habere Git

Galatasaray altyapısında başladı

Aynı zamanda Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nde okuyan Emrecan Uzunhan, 2014 yılında Galatasaray altyapısında futbola başladı. 2019'da İstanbulspor'a transfer olan 1.89'luk genç stpore, 25 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun İstanbulspor ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
TFF, Fenerbahçe'ye ya EVET ya HAYIR de!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler