Emre Mor: "Her takım 3-0'dan Geri Dönemez"

27.10.2022 - 22:09 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 22:12

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile 3-3 berabere kaldığı maç sonrası 1 gol atan Emre Mor konuştu. İşte detaylar...

Emre Mor: "Her takım 3-0'dan Geri Dönemez"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda karşılaştığı Fransa'nın Rennes takımı ile 3-3 berabere kaldı.

Sarı-lacivertli takımda son gole imza atan Emre Mor, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Bu dönüşte inancımızın çok büyük payı var"

Mor, "Geri döndük. Bu dönüşte inancımızın çok büyük payı var. Kaliteli bir takım olduğumuzu ortaya koyduk. Her takım 3-0'dan geri dönemez. Şimdi bir sonraki maçımıza odaklanacağız. Avrupa Ligi'ndeki grubumuzdan 1. çıkmak istiyoruz. Bunu da hak ediyoruz.

İlgini Çekebilir
Zajc: "Gol çok güzeldi"
Habere Git

"Şanslıydım zannediyorum"

Önde kaptığımız bir top vardı. Hocamız da bunu bizden istiyor. Michy Batshuayi'e de hakkını teslim etmem gerekiyor. Orada iyi bir engellemede bulundu rakip oyuncuya. Ben de bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldım. Şanslıydım zannediyorum. Belki de daha önceki maçlarda şanssızdım bunu bilemiyorum. Şutu attım ve gol oldu. Bundan dolayı çok mutluyum.

"Gerçekten muazzam bir destek sergiliyor taraftarımız"

Gerçekten muazzam bir destek sergiliyor taraftarımız. Bunu fazlasıyla hissediyorum. Açıkçası bundan dolayı futbol oynuyorum. Bir gün bile taraftarı heyecanlandıramazsam o gün benim futbolu bıraktığım gündür" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler