Emre Mor: Çok iyi bir galibiyet

26.02.2022 - 18:26 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 18:29

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fatih Karagümrük Başakşehir'i 2-1'lik skorla yenerken maçın ardından Karagümrüklü oyuncu Emre Mor açıklama yaptı

Emre Mor: Çok iyi bir galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fatih Karagümrük Başakşehir'i 2-1'lik skorla yenerken maçın ardından Karagümrüklü oyuncu Emre Mor açıklama yaptı.

Herkesi tebrik ederim

Emre Mor: "Çok mutluyum, gerçekten çok iyi takıma karşı oynadık. O takıma karşı galip gelmek bizim için çok önemliydi, bunu başardığımız için çok mutluyum. Bireyselleştirme tarafında değilim çünkü bugün ön plana çıkması gereken takımın birlikteliği, o mücadele ve sonuna kadar bırakmayışı, oraları çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Genel anlamda iyi anlaştığımız bir gün oldu. O yüzden herkesi tebrik etmek lazım. Çok iyi bir galibiyet.

İlgini Çekebilir
Demirel'den Belözoğlu'na: Üzgünüm dostum!
Habere Git

1-0'dan 2-1 geri döndü

Bizim takımımız içinde olan o kalite, özel bir nedenini ya da motivasyonunu ön plana çıkarmaktan ziyade kaliteli oyuncu grubuyuz ve  o kaliteli oyuncu grubu hızlı geri dönüş yapabiliyor. Bugün onlardan biri oldu, o yüzden takım kalitesi ve oyuncu grubun kalitesi diye söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.
 

Senin için hazırladığımız haberler