Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan başkanlık itirafı

11.12.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 10:40

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ siyah beyazlıların Spor Toto Süper Lig için hazırlıklarını yaptığı Antalya kampından A Spor ekranlarından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan başkanlık itirafı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası için verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ A Spor ekranlarından açıklamalarda bulundu. 

Ismael iyi bir projeydi ama tutmadı

Emre Kocadağ, "Önder Karaveli hocanın Beşiktaş’a ve genç oyunculara büyük katkısı oldu. Onunla Süper Kupa’yı kazandık. Daha sonra getirdiğimiz Valerien İsmael’in olumlu sonuçlar almadığını görüyorduk. Bugün itibariyle İsmael iyi bir projeydi ama tutmadı.

Gelebilecek en iyi hocayı getirdik

 Bu futbolda olan bir şey. Rakiplerimiz bizden daha çok değişiklik yapıyor. Bugün Beşiktaş özelinde en iyi hocalardan biri Şenol Güneş. Gelebilecek en iyi hocayı getirdik takımın başına.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ayrılığı duyurdu!
Habere Git

Düşük fiyata Beşiktaş'a getirdik

İzlediğimiz transfer politikasına baktığımız zaman çok ciddi oyuncuları bünyeye kattık. İlk geldiğimiz sene kurduğumuz kadro ve Sergen Yalçın’la kazanılmış bir şampiyonluk var. Sonraki sezon belki de Türk Futbol tarihinin en çok bonservis ödenmiş oyuncularına düşük fiyatlara Beşiktaş forması giydirdik. 

‘Premier Lig kadrosu kuruldu’ deniyordu

Sonucu belki güzel bitmedi ama bizim yaptığımız hamlelerde bir eksik görmüyorum. O sezon bizim için ‘Premier Lig kadrosu kuruldu’ deniyordu. Burada yanlış transfer yapıldığını söylemek çok yanlış bir eleştiri olur” dedi.

Güneş isterse transfer yaparız

Şenol Güneş şu an kampta bir gözlem yapıyor. Transfer talebi olursa elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çalışırız. Elimizdekinden faydalanmak varken niye dışarıdan alalım. Faydalanamıyor ve değiştirmemiz gerekiyorsa o zaman transfer yaparız

Beşiktaş başkanlığını düşünüyor musunuz

2025’e kadar Ahmet Nur Çebi başkanımızla beraberiz. Başkanımız isterse üçüncü dönem de aday olabilir. Onun gibi biri 2025’te yine seçilir. Biz 2028’de ölmez ve kalırsak belki o zaman olabilir" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş - Westerlo maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş hazırlık maçında Westerlo ile karşılaşacak. Belçika ekibi ile yapılacak karşılaşma 11 Aralık Pazar günü saat 19.00'da oynanacak ve S Sport 2 kanalından canlı izlenebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler