MKE Ankaragücü - Kayserispor: 3-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

07.10.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 17:59

Süper Lig'de MKE Ankaragücü, kendi evinde Kayserispor'u 3-0 yendi. Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nün başında çıktığı ilk maçı kazandı. Maç sonucu, yazılı özet.

MKE Ankaragücü - Kayserispor: 3-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında MKE Ankaragücü ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun ilk maçında Ankaragücü, rakibini 3-0 yenmeyi başardı. Başkent temsilcisi, bu sezon kendi evinde ilk kez 3 puan aldı.

Emre Belözoğlu siftah yaptı

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu, takımdan ayrılmış ve yerine Çağdaş Atan getirilmişti. Belözoğlu, geçtiğimiz günlerde MKE Ankaragücü ile anlaşma sağlayarak, resmi sözleşmeye imza attı. Genç çalıştırıcı Başkent temsilcisi ile ilk maçına çıktı. Emre Belözoğlu'nun ilk maçında 3 puan kazanıldı.

Perdeyi Garry Rodrigues açtı

Karşılaşmanın gol perdesi 49'uncu dakikada açıldı. MKE Ankaragücü, Garry Rodrigues ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen ev sahibi atağında taç çizigisi önünde şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Morutan'ın ortasına kale alanı önünden Garry Rodrigues kafayı vurdu ve yakın köşeden ağları havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yönetimi Bjelica ile ilgili kararını verdi!
Habere Git

3 dakika sonra fark 2'ye çıktı

Ankaragücü, ilk golden sadece 3 dakika sonra farkı 2'ye çıkaran golü buldu. 52'inci dakikada orta alanda kaptığı top sonrası hızlı atağa çıkan Ankaragücü'nde Garry Rodrigues'ten pası alan Rijad Bajic, ceza alanı sol çaprazında rakibinden sıyrılıp sağ ayağının içiyle uzak köşeye nefis bir plase yolladı ve kaleci Bilal'in yanından topu ağlarla buluşturdu.

Son sözü Macheda söyledi

MKE Ankaragücü, maçın son dakikalarında 3'üncü golü buldu. 89'da sol kanattan gelişen Ankaragücü atağında etkili paslaşmalar sonrası Tolga Ciğerci'nin savunma arkasına kaldırdığı topla sol çaprazdan içeri sokulan Macheda, kale alanına inip karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşla Bilal'in yanından topu ağlara yolladı. Ankaragücü, böylece Kayserispor'u 3-0 yendi.

Senin için hazırladığımız haberler