MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu görevinin başında olduğunu açıkladı

12.12.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 17:02

Halil Umut Meler'in saldırıya uğradığı karşılaşmasının ardından görevinden istifa edeceği ileri sürülen Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Bezöoğlu'ndan açıklama geldi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu görevinin başında olduğunu açıkladı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunduğu maçın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Belözoğlu görevine devam edip etmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında kulüp başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı sonrası bir grup sarı-lacivertli taraftar, Beştepe Tesisleri'nde takıma ve Koca'ya destek tezahüratında bulundu.

"Sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım"

Emre Belözoğlu da taraftarların yanına giderek "Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İki yıllık imza atmıştı

Ankaragücü Kulübü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirmiş, 43 yaşındaki teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Teknik direktörlük kariyerinde daha önce Fenerbahçe ve Başakşehir kulüplerinde görev yapan Belözoğlu, başkent ekibinin başında 10 maça çıkarken 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Sarı lacivertli takım ligde 18 puanla 11. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler