Bursaspor’dan Emre Belözoğlu’na teklif!

21.08.2021 - 22:26 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 22:33

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor'un, Fenerbahçe'deki görevinden ayrılan Emre Belözoğlu'na teklif yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Bursaspor’dan Emre Belözoğlu’na teklif!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor’da Mustafa Er ile yollar ayrıldıktan sonra gözler teknik direktörlüğe kimin geleceğine çevrildi. Bu konuda değişik isimler dolaşırken Emre Belözoğlu iddiaları heyecan yarattı.

Emin Adanur: Emre Belözoğlu ile görüştük

Yeşil beyazlıların 2. Başkanı Emin Adanur, Haber Global'e yaptığı özel açıklamada bu iddiayı değerlendirdi. Haberi doğrulayan Adanur, "Emre Belözoğlu ile görüştük ama olmadı" dedi.

Belözoğlu'nun sıradaki adımı ne olacak?

Fenerbahçe’deki teknik direktörlük görevine sezon sonunda veda eden Emre Belözoğlu’nun adı A Milli Takım ile de geçmişti. Şenol Güneş’in yardımcısı olacağı ileri sürülen Belözoğlu hakkında Lazio'da Maurizio Sarri'nin ekibine katılacağı da konuşulmuştu. Deneyimli futbol adamı henüz Fenerbahçe sonrasındaki kariyeri adına somut bir adım atmadı. 

Bursaspor'da adaylardan biri de Fatih Tekke

Öte yandan ligin ilk haftasında Adanaspor'la 1-1 berabere kaldıktan sonra Mustafa Er’e veda eden Bursaspor’da Fatih Tekke ismi de yoğun bir şekilde geçiyor. Tekke son olarak geçen sezon aynı ligde İstanbulspor’u çalıştırmıştı. 

Ertuğrul Sağlam teşekkür etti

Bursaspor'a şampiyonluk yaşatan ve taraftarların çok istediği Ertuğrul Sağlam ise yeşil-beyazlı camiaya teşekkür ederek Süper Lig dışında görev almayacağını açıklamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler