Emre Belözoğlu: "Maçta kimseden çekinme, bas!"

05.06.2020 - 09:23 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 09:26

Fenerbahçe'de Riva kampı sona erdi. 9 günlük kamp sonrası Fenerbahçe fiziksel açıdan hazır duruma geldi mi? Antrenmanda Emre Belözoğlu bazı futbolculara uyarılarda bulundu. Fenerbahçe kampından notlar...

Emre Belözoğlu: "Maçta kimseden çekinme, bas!"

Fenerbahçe, koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aranın sona ermesinden önce Riva’da 9 gün süren bir kamp yaptı. Sarı-lacivertliler, Riva kampını nasıl geçirdi? Emre Belözoğlu hangi futbolcuya özel uyarılarda bulundu. Aurelio kampta neler yaptı? Detaylar ve gelişmeler haberde…

Futbolcularla iyi ilişkiler kuruldu

Süper Lig’de 8 haftalık periyot, 12 Haziran itibarıyla başlayacak. Fenerbahçe, Riva kampını verimli geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Emre Belözoğlu-Volkan Demirel-Mehmet Aurelio gibi isimlerin kurduğu düzen ve oyuncularla olan ilişkisi dikkatleri çekti.

Saha dışında patron Belözoğlu

Saha dışında patron Emre Belözoğlu olsa da antrenman başladığında sorumluluk antrenörler Volkan Demirel ve Marco Aurelio’ya geçti. Bu üçlünün takımı idaresi sonrası ekip içindeki hava gözle görülür şekilde değişti.

Fiziksel açıdan yol alındı

Riva kampı kimsenin beklemediği kadar etkili ve verimli oldu. Antrenmanlar hem neşeli hem de kıyasıya rekabet içinde gerçekleşti ve oyuncular fiziksel olarak önemli mesafe aldı.

Muriç istikrarını sürdürdü

Bazı isimler ise kampta öne çıkmayı başardı. Vedat Muriç ve Serdar Aziz her zamanki istikrarını burada da sürdürdü. Bu isimler dışında Mehmet Ekici de öne çıkan isimlerden biri oldu. Sezonun ilk yarısında Ersun Yanal’ın kadroya almadığı Ekici ikinci yarıyla birlikte takıma dönmüştü. Deneyimli orta saha ortaya koyduğu performans ile kalan haftalarda ilk 11’e yakın olduğunu ortaya koydu.

Ömer Faruk Beyaz parladı

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Ömer Faruk Beyaz ise özellikle son günlerde çıkış gerçekleştirdi.

'Maçta kimseden çekinme bas!'

Skorer’de yer alan habere göre; çift kalede çekingen olan yetenekli futbolcuyla, kaptan Emre yakından ilgilendi. Ömer Faruk’a daha özgüvenli oynaması gerektiğini belirten Emre, “Maçta kimseden çekinme, bas” dedikten sonra genç futbolcu daha etkili performans göstermeye başladı.

Senin için hazırladığımız haberler