Emre Belözoğlu: Kazanan bir kimliğe bürüneceğiz

03.12.2023 - 21:48 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 22:13

Süper Lig'de MKE Ankaragücü evinde konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından başkent ekibi cephesinden önemli açıklamalar geldi.

Emre Belözoğlu: Kazanan bir kimliğe bürüneceğiz

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü evinde konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası başkent ekibi cephesinden açıklamalar geldi.

Emre Belözoğlu: "Kazanan kimliğine bürüneceğiz"

Oyuncularını performansları nedeniyle tebrik eden Emre Belözoğlu "Oyuncu grubumuzun enerjisi yüksek. Küçük hatalarda dahil oyuncularımızın iyi niyetini görüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Beşiktaş iyi bir takım, kim ne derse desin. Beşiktaş'ın önemli oyuncuları var, giren oyuncularda bunu gördük. Beni hiçbir zaman beraberlik mutlu etmez. Karşımızda büyük takım vardı, kaybetmemek kimliği var. Kazanan kimliğe bürüneceğiz, kazansaydık daha farklı bir özgüvenle önümüzdeki maça çıkacaktık. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Mert Çetin: "2 puanı kaybettik"

Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Mert Çetin maç sonunda "2 puanı kaybettik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmadılar. Beşiktaş'ın gücünün farkındayız ancak Ankaragücü demek her maça galibiyetle başlamak demektir. Emre Hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işi. Hocamızın söylediklerini yapmak istiyoruz.  Kazanmak istiyorduk, ilk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarıda Beşiktaş'ı gösterdik. Önümüzdeki hafta derbi var. Ben uzun zamandır formadan uzak kaldım. Ailevi problemlerim vardı. Şu anda ailevi sorunlarımı atlattım, psikolojik olarak şu anda iyiyim. Rıza Hocamız geldi, benimle konuştu." dedi.

İlgini Çekebilir
Garry Rodrigues: Beşiktaş maçında 3 puan almak temel hedefimiz
Habere Git

Atakan Çankaya: "2. golü atacakken yedik"

Başkent ekibinin sol bek oyuncusu Atakan Çankaya "3 Aralık Dünya Engelliler günü onları çok seviyoruz. 3 puan için sahaya çıktık. Küçük bir hatadan 2 puan kaybettik. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. İyi ki varlar. Hücuma çıkarken aslında 2. golü atacakken golü yedik, bunu içimizde konuşacağız. Hafta içinde kupa maçımız var. Hafta sonu lig maçımız var. Her alanda olmak istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler