Emre Belözoğlu: Çaykur Rizespor önce bana teklifte bulundu

26.09.2021 - 00:17 | Son Güncellenme: 26.09.2021 - 11:12

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın hakkında "Bu kapıdan içeri giremez" dediği öne sürülen Emre Belözoğlu, bizzat başkanla teknik direktörlük için görüştüğünü açıkladı.

Emre Belözoğlu: Çaykur Rizespor önce bana teklifte bulundu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir takımla anlaşmayan Emre Belözoğlu'nun ismi teknik direktör arayışındaki Çaykur Rizespor ile gündeme gelmişti. Ancak daha sonra bu kulübün başkanı Tahir Kıran'ın, "Emre Belözoğlu'nu bu kapıdan içeri sokmam" diyerek kendisini veto ettiği öne sürüldü

'Hamzaoğlu'ndan 2 gün önce bana teklif geldi' 

Karadeniz ekibi dün Hamza Hamzaoğlu ile anlaşırken, Belözoğlu da hakkındaki iddialara açıklık getirdi. TGRT Haber Spor'a konuşan Emre Belözoğlu, "Bülent Uygun görevden ayrıldıktan sonra ve Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden 2 gün önce Rizespor Başkanı Tahir Bey görüşme talep etti. Gerçekleşen görüşmede Rizespor'un teknik direktörü olmam konusunda teklifte bulunuldu" dedi.

'Rizespor'a teşekkür edip, reddettim' 

Tahir Kıran'ın açıklamalarının eskiş bir röportajdan alındığını söyleyen genç çalıştırıcı, "Ben de kendilerine teşekkür ederek Rizespor'un teklifini kabul etmeyeceğimi söyledim. Gayet dostane geçen görüşmenin ardından, eski bir röportajın yeniden gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı. 

'Hamza Hamzaoğlu'na başarılar dilerim'

Emre Belözoğlu, "Rizespor'a ve çok değerli Hamza hocamıza başarılar diliyorum. Bu tarz polemiklerin bizlere ve daha da önemlisi camialara zarar verdiği ortada. Bu yüzden daha fazla konuşarak böyle bir konunun içinde yer almak istemiyorum." diye konuştu.

Tahir Kıran ne demişti?

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Çay Tv'ye verdiği röportajda "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam" demişti.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı: "Emre Belözoğlu kapıdan içeri giremez"
Habere Git

Çaykur Rizespor ligde son sırada

Yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile beyaz bir sayfa açmak isteyen Çaykur Rizespor, 6 maç sonunda topladığı 1 puanla 20. ve son sırada bulunuyor. Karadeniz ekibi bugün Süper Lig'de Başakşehir'e konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler