Emrah Başsan: "Lehimize kullanmamamız için aptal olmamız gerek"

16.01.2020 - 17:17 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 17:24

Emrah Başsan: "Lehimize kullanmamamız için aptal olmamız gerek"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen Emrah Başsan, Beşiktaş’ı 3-2 yendikleri maç ve ligdeki hedefleri hakkında konuştu. Başsan, Erzurum’daki fiziki şartları kendi lehlerine kullanmayı bildiklerini ve bunun bir avantaj olduğunu ifade etti.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Emrah Başsan’ın açıklamaları şu şekilde:

Emrah Başsan: “Ne kadar güçlü olduğumuzu tüm Türkiye’ye gösterdik”

Kupadaki Beşiktaş maçı çok keyifli bir maç oldu. Hocamız takımımızda oynamayan oyunculara şans verdi. Güzel bir galibiyet aldık. Biz büyük bir aileyiz. Ben ya da arkadaşımın oynaması fark etmiyor. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bunu sahada gösterdik. Harika bir galibiyet oldu. Ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu tüm Türkiye’ye gösterdiğimizi düşünüyorum.

Erzurumspor’un kupadaki hedefi…

Kadromuz çok geniş. Biz kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabi ki önceliğimiz Süper Lig’de olmak. Erzurumspor büyük bir camia. Layık olduğu yere çıkması gerek. Biz alacağımız galibiyetlerle Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Beşiktaş maçı kupa maçıydı ama böyle nitelendirmemek gerek. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kupayı önemsiyoruz. Beşiktaş da büyük bir camia. Futbolun gerektirdiklerini yaparak kupada ilerlemek istiyoruz. Önceliğimiz tabi ki Süper Lig’e çıkabilmek.

Emrah Başsan: ”Beşiktaş’ı eleyebilecek güce sahibiz”

Rövanş maçı da çok güzel olacaktır. Kıran kırana, tempolu bir maç olur bence. Şartlar bence eşit. 3-2 olması fark etmez. Biz orada da Beşiktaş’ı yenebilecek güce sahibiz. Biz İstanbulspor maçına bakıyoruz. Maç maç gidiyoruz. İstanbulspor maçını kazandıktan sonra Beşiktaş karşısında avantajı kullanmak istiyoruz. Beşiktaş’ı eleyebilecek güce sahibiz. Ne korkum ne de şüphem var.

Emrah Başsan: ”Lehimize kullanmamamız için aptal olmamız gerek”

Her şehrin iklim şartları var. Erzurum’un rakımı yüksek. Sonuçta Allah tarafından bu verilmiş. Bizim bu fiziki şartları lehimize kullanmamamız için aptal olmamız gerek. Futbol her yerde eşit şartlarda oynanıyor. Ama buraya kim gelirse gelsin etkileniyor.

Emrah Başsan: “Altay gelip bizi yendi, demek ki kazanılabiliyor”

Bunu kullanmak elbette avantaj oluyor. Altay gelip bizi burada yendi. Demek ki galip gelinebiliyor. Erzurum’un havasını kullanmak isteriz. Kullanınca mutlu oluyoruz. Amacımız taraftarlarımızı da mutlu etmek.

Senin için hazırladığımız haberler