Emirhan Topçu'nun yeni adresi belli oldu! Beşiktaş...

25.07.2024 - 17:38 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 17:52

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, adı Beşiktaş ile anılan Emirhan Topçu'nun transferi için La Liga ekiplerinden Las Palmas'ın sona yaklaştığını açıkladı.

Emirhan Topçu'nun yeni adresi belli oldu! Beşiktaş...

AJANSSPOR HABER

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Radyo Gol'ün konuğu olarak adı sık sık Beşiktaş ile anılan 23 yaşındaki defans oyuncusu Emirhan Topçu'nun geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ın sadece teması oldu"

Basında çıkan haberlerin gerçekçi olmadığını söyleyen Bakır: "2 gün önce Beşiktaş'ın Emirhan Topçu için sadece bir teması oldu. Herhangi bir pazarlık boyutunda değiliz. Sadece temas oldu, bilgi alındı"

Beklentimiz daha düşük

Tabii ki mali beklentimiz var. Basında geçen rakamlar, gerçekçi değil. 6 milyon, 7 milyon, 8 milyon euro gibi rakamların olmadığını söyleyebilirim. Daha düşük bir beklentimiz var" ifadelerini kullandı.

La Liga'ya gidiyor

2000 doğumlu futbolcunun transferi için İspanyol ekibinin transferde önemli yol aldığını söyleyen Bakır: "Las Palmas, Emirhan Topçu transferinde sona yaklaştı. Birkaç gün içerisinde Emirhan Topçu'nun transferi sonuçlanacak" dedi.

Geçen sezon performansı

Geride bıraktığımız sezon Çaykur Rizespor formasıyla 32 maça çıkan yerli stoper, bu maçlarda 1 gol atarken 4 gol atmayı da başardı. Mücadelelerin hepsine ilk 11'de başlayan Emirhan 11 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler