Emiliano Viviano, İtalyan Ekip Ascoli’ye Transfer Oldu! Fatih Karagümrük...

11.08.2023 - 10:43 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 10:46

Son Dakika Transfer Haberleri: İtalya Serie B ekiplerinden Ascoli, Fatih Karagümrük’ten ayrılan Emiliano Viviano’yu renklerine bağladığını açıkladı. Detaylar...

Emiliano Viviano, İtalyan Ekip Ascoli’ye Transfer Oldu! Fatih Karagümrük...

AJANSSPOR HABER

Fatih Karagümrük’te İtalyan kaleci Emiliano Viviano ile yollar ayrıldı. 37 yaşındaki tecrübeli kaleci İtalya Serie B ekibi Ascoli’ye katıldı. 

3 yıllık Süper Lig serüveni sona erdi

2020’den bu yana Fatih Karagümrük forması giyen 37 yaşındaki kaleci Emiliano Viviano ekip ile yolları ayırdı. Tecrübeli kaleci 3 yıldır mücadele ettiği Süper Lig’e veda etti. 

Viviano yuvasına döndü

Tecrübeli İtalyan kaleci Emiliano Viviano, Fatih Karagümrük’ten ayrılarak ülkesine döndü. İtalya Serie B ekiplerinden Ascoli, 37 yaşındaki futbolcunun transferini duyurdu. Viviano futbol kariyerine İtalya’da 2. ligde devam edecek. 

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'ten kaleye takviye
Habere Git

Ascoli ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

İtalyan ekip Ascoli yeni transferinin detaylarını da paylaştı. Ekip, Emiliano Viviano ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 

Fatih Karagümrük kazanç elde edemedi

2020’de Fatih Karagümrük’e transfer olan Emiliano Viviano’nun ekip ile olan sözleşmesi sona erdi. Oyuncu ile yolları sözleşmenin sona ermesi ile ayrılan Karagümrük bu transferden gelir elde etmedi.

Yıllar sonra 2. lige döndü

Tecrübeli eldiven Viviano yıllar sonra İtalya Serie B’ye döndü. İtalyan kaleci en son 2006-2009 yılları arasında Brescia ile İtalya 2. Ligi’nde mücadele etti. 

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük, yeni transferini resmen açıkladı
Habere Git

1 kariyer 12 farklı forma

Emiliano Viviano kariyeri boyunca birçok ekibin kalesini korudu. İtalyan kalecinin forma giydiği ekipler arasında Arsenal, Inter, Fiorentina, Cesena, Brescia, Palermo, SPAL, Bologna, Sampdoria, Sporting gibi ekipler yer alıyor.

Emiliano Viviano’nun Fatih Karagümrük performansı

İtalyan Kaleci Emiliano Viviano, 2019’da Sporting CP ile yollarını ayırdı. Bir süre kulüpsüz kalan tecrübeli eldiven 2020’de Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı. Viviano, Türkiye’de kariyeri boyunca Fatih Karagümrük için toplamda 90 maça çıktı. Bu 90 maçın 87’si Süper Lig, 3’ü ise Türkiye Kupası maçlarıydı. 37 yaşındaki kaleci bu maçlarda toplamda 132 gol yedi, 23 maçta ise kalesini tamamen gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler