Elon Musk'tan Yusuf Dikeç paylaşımı geldi

06.08.2024 - 08:38 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 08:54

X platformunun da sahibi olan ünlü girişimci Elon Musk sosyal medya hesabından milli atıcı Yusuf Dikeç için bir paylaşımda daha bulundu. İşte detaylar...

Elon Musk'tan Yusuf Dikeç paylaşımı geldi

Milli sporcumuz Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki performansı ile dünya basınında dikkat çekti. Elon Musk'tan ise Dikeç için yeni bir paylaşım geldi.

Musk'tan Dikeç paylaşımı

Elon Musk resmi X hesabı üzerinden Yusuf Dikeç'in Paris 2024'teki atış görüntülerinin üzerinde yapay zeka ile oynama yapıldığı bir video paylaştı. Videoda Dikeç'in atış sonrasında elindeki silah bir içeceğe dönüşürken milli atıcının da atışın ardından içeceği yudumladığı görüldü.

Dikeç rahat tavırları ile gündem oldu

Yusuf Dikeç, Şevval İlayda Tarhan ile Paris 2024'te Atıcılık 10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım Finali'ne yükselmişti. Millilerimiz, Zorana Arunovic ve Damir Mikec'ten oluşan Sırbistan takımı karşısında 16-14 mağlup oldu ve Paris 2024'te gümüş madalya kazandı. Maçın ardından ise Dikeç'in herhangi bir ekipman kullanmadan ve bir eli cebinde atış yapması sosyal medyada gündem oldu. Birçok yabancı sporseverin dikkatini çeken Dikeç için yüzlerce paylaşım yapıldı.

İlgini Çekebilir
Olimpiyat rekoru kırdı! Yusuf Dikeç pozu verdi
Habere Git

Elon Musk'tan Yusuf Dikeç yorumu

Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in atış yaptığı sıradaki görüntüleri defalarca paylaşıldı. X platformunun sahibi Elon Musk da Yusuf Dikeç'in fotoğrafına kendi hesabından "Nice" (güzel) yorumunda bulundu.

Dikeç, Musk'ı İstanbul'a davet etti

Yusuf Dikeç ise X hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Elon Musk'a bir soru sordu. Milli sporcu İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, "Merhaba Elon, sence geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" dedi.

Musk'tan İstanbul cevabı

Elon Musk ise Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri."

Senin için hazırladığımız haberler