Hakan Karaahmet'ten Elkeson Transferi Hakkında Açıklama

12.01.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 09:33

Süper Lig takımı GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Okan Koçuk ve Guangzhou FC ile sözleşmesi sona eren Elkeson'un transferi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hakan Karaahmet'ten Elkeson Transferi Hakkında Açıklama

AJANSSPOR HABER-

Süper Lig'in 20. haftasında GZT Giresunspor deplasmanda  Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti.

Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet, Galatasaray galibiyeti, Okan Koçuk ve Elkeson hakkında açıklamalarda bulundu.

İki galibiyet takımımıza güç kazandırdı

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Hakan Karaahmet, "Galatasaray maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Beşiktaş ve Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ettik. Bu iki galibiyet mental anlamda takımımıza güç sağladı. Sezonun ilk 6 haftası zor bir fikstüre sahibiz fakat ilk yarıdan daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. İlk maçta da bunu somut olarak gösterdik" ifadelerini kullandı.

Elkeson sorusuna kapalı kutu yanıt

Elkeson transferi hakkında soruya ise Başkan Karaahmet, "Sizin göreviniz bilgileri ilk aktaran kişi olmak fakat benim de başkanlık sürecindeki prensibim bitmeden bir transferi açıklamamak. (Güelerek)" dedi ve ekledi:

İlgini Çekebilir
2,5 yıllık anlaşma! İşte Bakambu'nun yeni takımı...
Habere Git

'Okan Koçuk, Giresunspor'da kalacak'

"Okan Koçuk için Galatasaray'dan teklif almadık. Okan sezonu bizimle tamamlayacak."

Okan Koçuk'un performansı

5 Temmuz 2021 tarihinde GZT Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk, bu sezon Yeşil-Beyazlı ekiple 17 karşılaşmaya çıktı. Toplamda 16 gol yiyen 26 yaşındaki kaleci, 7 maçta kalesini gole kapattı.

Elkeson kimdir?

32 yaşındaki Elkeson, Çin'de çıktığı 185 maçta 122 gol ile 52 asist kaydetti ve performansıyla göz doldurdu. Ülkesi Brezilya dışında sadece Çin'de forma giyen deneyimli santrforun şu anki güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.

2016'da Guangzhou'dan Shanghai'ye 18.5 milyon Euro'ya transfer olan Sambacı, 2019'da eski takımına geri döndü. Guangzhou ile sözleşmesi sona eren Elkeson'un şu anda bonservisi elinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler