Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu!

20.06.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 22:52

Transfer haberleri. Bir dönem ülkemizde Süper Lig ekibi Galatasaray forması giyen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu. Detaylar.

Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Kolombiya Ligi ekiplerinden Millonarios FC, bir dönem ülkemizde Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Transferi video ile duyurdular

Kolombiya ekibi, El Tigre'nin transferinin resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşım ile duyurdu.

İşte Millonarios'un Radamel Falcao'yu tanıttığı o video:

Falcao'nun transferinin açıklanmasının ardından Bogota takımının taraftarları sosyal medya hesaplarından mutluluklarını dile getirdiler.

"Gözüme Falcao kaçtı"

Taraftarlar, “Duygudan ağlıyorum”, “Teşekkürler Millonarios ve teşekkürler Falcao”, “Seni seviyorum”, “Harika Falcao”, “Gözyaşları kaçınılmaz”, “Ne güzel bir duyuru”, “O son…”, "Ağlıyorum", "Gözüme Falcao kaçtı", "İnanamıyorum, rüya görüyorum", "deliyorum", "bu daim olsun" gibi paylaşımlar yaptılar.

2023-2024 sezonu performansı

Son olarak İspanyol ekibi Rayo Vallecano'da forma giyen 38 yaşındaki tecrübeli forvet, 2023-24 sezonunda çıktığı 26 karşılaşmada 4 gol ve 1 asist kaydetti. 

Galatasaray kariyeri

2019-2021 yılları arasında Galatasaray'da da oynayan Kolombiyalı futbolcu, görev aldığı 43 karşılaşmada 20 gol ve 3 asist ile oynadı.

Forma giydiği takımlar

Falcao kariyerinde Manchester United, Rayo Vallecano, Galatasaray, Chelsea, Porto, Atletico Madrid, Porto ve Monaco formalarını da giydi. Kolombiya Milli Takımı ile de 105 maça çıkan tecrübeli oyuncu 36 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler