Answar El Ghazi, Mainz 05'e dava açmaya hazırlanıyor!

15.11.2023 - 15:42 | Son Güncellenme: 15.11.2023 - 15:46

İsrail-Filistin olaylarında Filistin'e destek mesajları attığı için sözleşmesi feshedilen El Ghazi, Mainz 05'e dava açmaya hazırlanıyor. Detaylar haberde...

Answar El Ghazi, Mainz 05'e dava açmaya hazırlanıyor!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İsrail-Filistin olaylarında Filistin'e destek mesajları attığı için sözleşmesi feshedilen El Ghazi, Alman ekibi Mainz 05'e dava açmaya hazırlanıyor. Fas asıllı Hollandalı futbolcu kendisine haber vermeden sözleşmesi feshedildiği için yasal yollara başvuracak.

El Ghazi mahkemeye başvuruyor

Bild'in haberine göre Bundesliga kulübü, İsrail karşıtı paylaşımlarını sürdüren Faslı futbolcuyu haber vermeden feshettikten sonra, El Ghazi şimdi de beklendiği gibi yasal yollara başvuruyor.

İlk önce kadro dışı sonra sözleşme feshi 

Almanya Bundesliga ekibi Mainz 05 kulübünden yapılan açıklamada, Anwar El Ghazi'nin sözleşmesinin feshih edildiği ve fesih sebebinin ise oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı Filistin'i destekleyen paylaşımlar olduğu belirtildi. 

El Ghazi, yaptığı paylaşımların ardından kulübü tarafından önce kadro dışı bırakılmış, daha sonra affedilmişti.

Duruşma aralık ayında

Hollandalı futbolcu, Mainz iş mahkemesine zamanında işten çıkarılma koruması talebinde bulundu ve avukat Alexander Bergweiler tarafından temsil ediliyor. Bild'in edindiği bilgilere göre duruşma büyük ihtimalle bu yıl, en erken aralık ayı başında başlayacak.

3 maçta kadroda yer aldı 

Anwar El Ghazi, Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 ile 3 maçta kadroda yer aldı. Fas asıllı Hollandalı futbolcu bu karşılaşmalara ilk 11'de başlamazken, gol ve asist üretemedi. 

Senin için hazırladığımız haberler