Ekrem Dağ diyaloğu duydu, skandal hakemin yanına koştu!

09.12.2020 - 10:28 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 10:46

Paris Saint Germain-Başakşehir maçında Pierre Webo, 4. hakem tarafından ırkçı saldırıya maruz kaldı. Başakşehir'de bir diğer yardımcı antrenör Ekrem Dağ, o esnada neredeydi ve hakemle ne konuştu? İşte detaylar...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Paris Saint Germain ile Başakşehir arasındaki Şampiyonlar Ligi maçında Pierre Webo'nun maruz kaldığı ırkçılığa tepkiler devam ediyor. Olayı sıcağı sıcağına yaşayan isimlerden biri olan Başakşehir'in yardımcı antrenörlerinden Ekrem Hayyam Dağ da skandal anlarda adeta kendinden geçti.

Ekrem Dağ, hem sakinleştirdi hem de tepki gösterdi

Yaklaşık 1 yıl önce Pierre Webo ile birlikte Başakşehir'de yardımcı antrenörlüğe başlayan ve Ekrem Dağ, Webo'nun gördüğü muamele karşısında çok sinirlendi ve soluğu 4. hakemin yanında aldı. Ekrem Dağ, hem Webo'yu sakinleştirdi hem de olaya büyük tepki gösterdi.

Ekrem Dağ: "Böyle ifade kullanamazsın"

Ekrem Dağ, Webo ile skandal hakem arasındaki diyaloğu gördükten sonra Sebastian Coltescu'ya işaret parmağını havaya kaldırarark ne demek istediğini bir kez daha sordu. Dağ, "Böyle ifade kullanamazsın" dedi. Rumen hakem Sebastian Colţescu ise kullandığı kelimenin sadece siyah adam demek olduğunu savundu.

Öte yandan teknik direktör Okan Buruk'un ekibinde yer alan İrfan Saraloğlu da hakemlerle diyalog halindeydi. Okan Buruk ise orta hakem Ovidiu Hategan ile konuyu tartıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler