Efsane teknik direktör Eriksson'dan futbol severlere üzücü veda

21.08.2024 - 13:31 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 13:34

76 yaşındaki İsviçreli efsane teknik direktör Sven-Goran Eriksson duygusal bir veda konuşması yaptı ve insanların onu nasıl hatırlamasını istedi. Detaylar.

Efsane teknik direktör Eriksson'dan futbol severlere üzücü veda

Hüseyin Özkök – AJANSSPOR

İsveç'in dünya futboluna sunduğu efsane teknik direktör Sven-Göran Eriksson, çaresiz kalınan pankreas kanseri nedeniyle umutsuz bir şekilde son günlerini yaşıyor.

Daily Mail'in haberine göre Eriksson Amazon Prime'da 23 Ağustos günü yayına girecek "Sven" belgeseli ile herkese şu sözlerle veda etmiş;

"Kendinize iyi bakın ve hayatınıza dikkat edin"

"Üzülmeyin, gülümseyin. Her şey için teşekkürler, antrenörlere, oyunculara, seyircilere, hepsi harikaydı. Kendinize iyi bakın ve hayatınıza dikkat edin. Ve onu yaşayın. Hoşça kalın."

Pankreas kanseri nedeniyle 1 yıllık ömrü kaldı

Eriksson bu yılın başında yaptığı açıklamada yakalandığı pankreas kanseri nedeniyle en fazla 1 yıllık bir ömrünün kaldığını kamuoyuna duyurmuş, en büyük hayalinin ise bir Liverpool maçında saha kenarında takımı yönetmek olduğunu söylemişti.

Bunun üzerine Liverpool'un o dönemdeki teknik direktörü Jürgen Klopp, Anfield Road'daki Liverpool-Ajax efsaneler maçında takımını Eriksson'a bırakmıştı. 60.000 seyirci, İsveçli teknik direktörü dakikalarca ayakta alkışlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler