Efkan Bekiroğlu sürprizi! Takas karşılığında Süper Lig devine....

09.06.2024 - 13:05 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 13:17

Süper Lig'e veda eden Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu Efkan Bekiroğlu'nun talipleri artıyor. Trabzonspor, 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Efkan Bekiroğlu sürprizi! Takas karşılığında Süper Lig devine....

AJANSSPOR - HABER

Ankaragücü'nün sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Efkan Bekiroğlu, takımı ligden düşmesine karşın sergilediği 10 gol ve 7 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Süper Lig'den talipleri var

Başkent ekibiyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki 10 numarayla birçok Süper Lig ekibi yakından ilgileniyor. 

Trabzonspor'un da gündeminde

Süper Lig'de yabancı sayısının 12'ye düşecek olması nedeniyle yerli futbolcu rotasyonunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, tecrübeli futbolcuyu gündemine aldı.

Serbest kalma maddesi var

Bordo mavililer, Başkent ekibinin küme düşmesinin ardından sözleşmesinde 1.5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi aktif hale gelen Efkan için sarı lacivertli kulüple pazarlıklara başladı. 

Takas önerisi yapılacak

Trabzonspor yönetimi, 28 yaşındaki orta sahayı daha uygun bir bedelle kadrosuna katmak isterken, takasta futbolcu önerisinde de bulunulacağı öğrenildi.

Göztepe de peşinde

Öte yandan Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin de Efkan Bekiroğlu'nu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

35 maçta forma giydi

10 numara ve 8 numara bölgesinde görev alan 1.85 boyundaki Efkan Bekiroğlu geride kalan sezonda 35 maçta 10 gol, 7 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler