Anadolu Efes, Xavi Pascual İle İlgileniyor

24.05.2023 - 12:26 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 12:32

Basketbol haberleri... Sezon sonunda Ergin Ataman'la yollarını ayıracak olan Basketbol Süper Lig takımlarından Anadolu Efes, Xavi Pascual ile ilgileniyor.

Anadolu Efes, Xavi Pascual İle İlgileniyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başantrenör Ergin Ataman'ın yerine İspanyol koç Xavi Pascual’ı göreve getirmek istiyor.

Eurohoops sitesinde yer alan habere göre; Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon play-off dışı kalarak hayalkırıklığı yaratan Anadolu Efes‘te sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ergin Ataman’ın takımdan ayrılması beklenirken başantrenör arayışları sürüyor.

Anadolu Efes'te Xavi Pascual sesleri

Anadolu Efes, Zenit St. Petersburg başantrenörü Xavi Pascual’ı istiyor. Daha önce de tecrübeli koçla görüşen lacivert-beyazlılar, Pascual konusundaki ısrarını sürdürüyor.  

İlgini Çekebilir
G.Saray, ABD'li yıldızla prensipte anlaştı!
Habere Git

Pascual seçenekleri değerlendiriyor

Moshe Barda’nın duyurduğu ve Eurohoops kaynaklarının da doğruladığı gelişmeye göre; Anadolu Efes‘in takımın başına getirmek istediği Xavi Pascual de lacivert-beyazlılarda başantrenörlük görevi için seçenekleri değerlendiriyor.

Barcelona'nın da gündeminde

EuroLeague’de Final Four’u 4. olarak tamamlayan ve hayal kırıklığı yaratan Barcelona’da da olası bir koç değişikliğinde Xavi Pascual adaylardan biri olacak.

Anadolu Efes seçimi bekliyor

Xavi Pascual’in geleceğinin önümüzdeki günlerde şekillenecek. Anadolu Efes‘te başantrenörlük için kararın 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin sonucuna göre şekillenmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan dev transfer hamlesi: İki dünya yıldızı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler