EuroLeague ekibi Efes'in ilgilendiği ismi eski Beşiktaşlının yerine getirdi

22.10.2023 - 18:18 | Son Güncellenme: 22.10.2023 - 23:08

EuroLeague'in Sırp temsilcisi Kızılyıldız'da görevden ayrılan Dusko Ivanovic'in yerine göreve gelen isim belli oldu. İşte detaylar...

EuroLeague ekibi Efes'in ilgilendiği ismi eski Beşiktaşlının yerine getirdi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekibi Kızılyıldız yaz aylarında kurduğu iddialı kadronun ardından sezona 4 maçta 3 mağlubiyet ile başladı ve ardından Kardağlı Koç Dusko Ivanovic ile yollarını ayırmıştı. Deneyimli koçun yerine gelen isim belli oldu.

Yaz aylarında adı Efes'le anılmıştı, EuroLeague'e döndü

Kızılıyıldız takımın başına 56 yaşındaki Yunan Koç Ioannis Sfairopoulos'un getirildiğini açıkladı. Deneyimli çalıştırıcının ismi geçtiğimiz yaz aylarında temsilcimiz Anadolu Efes ile anımlıştı.

Yaz aylarında İstanbul'a geldi

Sfairopoulos geçtğimiz yaz Anadolu Efes ile bir görüşme gerçekleştirmek için İstanbul'a gelmişti. Deneyimli koç ile yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlanamamıştı.

İlgini Çekebilir
Ataman’ın takımı ihlale kurban gitti! Başkan köpürdü...
Habere Git

Son olarak Maccabi Tel Aviv'i çalıştırdı

Kasım 2018'de EuroLeague'in önemli ekiplerinnden Maccabi Tel Aviv'in başına geçen Yunan koç, Şubat 2022'de görevden alınmıştı. Takımda bulunduğu 3.5 yıllık süre zarfında takımı EuroLeague'de play-off'a sokmayı başaramayan Sfairopoulos sonrasında takım çalıştırmamıştı.

Eski Beşiktaşlı koç görevden alındı

Geçtiğimiz sezon Kasım ayında Koç Vladimir Jovanovic'in yerine Kızılyıldız'da göreve gelen Dusko Ivanovic takımını play-off'a sokamasa da oynattığı basketbolla takdir toplamıştı. Deneyimli koç yönetiminde Sırp ekibi bu sezona iyi bir başlangıç yapamadı. 66 yaşındaki koç 2018-2019 sezonunda ülkemizde Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler