Ziraat Bankkart, Halkbank'ı devirdi, üst üste üçüncü kez kupayı kaldırdı!

01.11.2023 - 20:24 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 20:41

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Ziraat Bankkart ve Halkbak, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda karşılaştı. Ziraat kupa maçından 3-1 üstün ayrıldı.

Ziraat Bankkart, Halkbank'ı devirdi, üst üste üçüncü kez kupayı kaldırdı!

Efeler Ligi'nde bu sezonun ilk kupası sahibini buldu. Ziraat Bankkart, Halkbank karşısında mücadele ettiği maçı 3-1 kazanarak kupayı üst üste üçüncü kez müzesine götüren ekip oldu. 

Halkbank iyi başladı ama devam edemedi

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Ziraat Bankkart karşısında sahaya çıkan Halkbank maça iyi başladı. Kupa maçının ilk setini 25-22 kazanan Halkbank karşılaşmaya 1-0 önde başladı. İkinci sette ise Ziraat, avantajını koruyamayan ekip karşısında seti 31-29 kazandı ve setlerde 1-1'lik denge sağlandı. Beraberliğin sağlandığı karşılaşmada Ziraat rakibini üçüncü sette 25-19, dördüncü sette ise 25-23 alarak kupa maçında 3-1 galip geldi. 

Ziraat'ten 3 kupalık seri!

Halkbank'ı bu akşam mağlup eden Ziraat Bankkart müzesine götürdüğü Şampiyonlar Kupası'nda üst üste üçüncü kez zaferi kucakladı. Ekip geçen yıl da Arkas Spor'u 3-0 yenerek kupayı kaldırmıştı. 

Maçın en skoreri Wouter Ter Maat

Şampiyonlar Kupası maçında Ziraat Bankkart'tan Wouter Ter Maat 4 sette kaydettiği 26 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu. Ziraat'ten Matthew Anderson ise 4 setteki 18 sayılık performansı ile maçın öne çıkan oyuncuları arasında yer aldı.

Halkbank'ta ise Nimir Abdel-Aziz ve Earvin Ngapeth kaydettikleri 21'er sayı ile ekiplerinin en çok sayı katkısı sağlayan oyuncuları oldu.

Senin için hazırladığımız haberler