Efeler Ligi ekibinden olimpiyat madalyalı milli oyuncuya transfer kancası!

04.03.2024 - 19:58 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 20:19

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Ziraat Bankkart, Polonyalı takım Aluron CMC Warta Zawiercie oyuncusu Trevor Clevenot'u transfer etmek istiyor.

Efeler Ligi ekibinden olimpiyat madalyalı milli oyuncuya transfer kancası!

Ziraat Bankkart gelecek sezon için kadro çalışmalarını sürdürüyor. Efeler Ligi ekibinin son olarak Aluron CMC Warta Zawiercie'de forma giyen Trevor Clevenot ile ilgilendiği öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni transferde anlaşmaya vardı!
Habere Git

Fransız oyuncunun Türkiye'ye transfer ihtimali yüksek

TVP Sport'tan Sara Kalisz'in aktardığı bilgilere göre tecrübeli smaçör Trevor Clevenot'un gelecek sezon Türkiye'de oynama ihtimali oldukça yüksek. Haberde yer alan bilgilere göre ise güncel olarak Polonya'da Aluron CMC Warta Zawiercie için forma giyen Clevenot için adı geçen takım Ziraat Bankkart. 

İlgini Çekebilir
İki kez silahlı ve palalı saldırıya uğradı: Uzelac, Brezilya'dan ayrılıyor
Habere Git

Polonyalı ekip Clevenot ile tarih yazdı

Adı Ziraat Bankkart ile transfer dedikodularına karışan Fransız smaçör Trevor Clevenot, Polonya'da ekibi ile tarih yazdı. Polonya Ligi'nde güncel olarak ikinci sırada yer alan Aluron CMC Warta Zawiercie geçtiğimiz Pazar günü kulüp tarihinde ilk kez Polonya Kupası'nı kazandı. 

İlgini Çekebilir
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın rakipleri belli oldu
Habere Git

Ziraat'in transfer etmek istediği Trevor Clevenot kimdir?

Fransız voleybolcu Trevor Clevenot, 28 Haziran 1994'te dünyaya geldi. Smaçör olarak forma giyen Clevenot güncel olarak Polonyalı ekip Aluron CMC Warta Zawiercie'nin kadrosunda yer alıyor. Fransız voleybolcu 2020 Tokyo Olimpiyatları finalinde Rusya'yı 3-2 yenen Fransa ile altın olimpiyat madalyası kazandı. Clevenot daha öncesinde Fransa'da Spacer's Toulouse Volley, İtalya'da Wixo LPR Piacenza, Allianz Milano, Gas Sales Bluenergy Piacenza ve Polonya'da Jastrzębski Wegiel formaları giydi.

İlgini Çekebilir
Türk Hava Yolları'nda 7 transfer: Tuğba Şenoğlu, Büşra Kılıçlı ve dahası
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler