Edin Dzeko mu, En-Nesyri mi? İşte Mourinho'nun Göztepe maçı forvet tercihi

16.08.2024 - 10:30 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 10:50

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Mourinho'nun Edin Dzeko ve En-Nesyri arasında yapacağı seçim belli oldu.

Edin Dzeko mu, En-Nesyri mi? İşte Mourinho'nun Göztepe maçı forvet tercihi

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'e şanssız bir şekilde elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe, Süper Lig 2. hafta maçında lige tekrardan yükselen Göztepe'ye konuk olacak.

İrfan Can 11'e dönüyor

Fenerbahçe'nin evinde Lille'e karşı oynadığı mücadeleye ilk 11'de başlayan Mert Hakan Yandaş cezası nediyle Göztepe maçında forma giyemeyecek. Fanatik'in haberine göre cezalı olan Mert Hakan'ın yerine İrfan Can Kahveci forma şansı bulacak.

Mert Müldür tekrardan kulübüye

Haberde yer alan bir diğer bilgiye göre ise yine Lille'e karşı ilk 11'de başlayan Mert Müldür'ün Göztepe maçına yedek kulübesinde başlayacağı kaydedilirken Osayi-Samuel'in sahada yer alacağı öğrenildi.

En-Nesyri mi Edin Dzeko mu?

Portekizli teknik adamın Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe'nin ev sahipliğinde oynanacak maçta ileri uçta Faslı yıldzı Youssef En-Nesyri'yue görev vereceği belirtildi.

Göztepe-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Süper Lig'e geri dönen ve ilk hafta Antalayspor deplasmanında 1 puan ile ayrılan Göztepe, yarın saat 21.45'te Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Mücadelede Kadir Sağlam düdük çalacak.

Senin için hazırladığımız haberler