Edgar Ie için şok iddia! Kendisi yerine ikizini gönderdi

12.05.2024 - 13:50 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 14:42

Bir zamanlar ülkemizde forma giyen Edgar Ie’nin transfer olduğu Dinamo Bükreş’e kendisinin yerine ikizini gönderdiği iddia ediliyor.

Edgar Ie için şok iddia! Kendisi yerine ikizini gönderdi

AJANSSPOR HABER

Ülkemizde Trabzonspor ve Başakşehir forması giyerek hafızlara kazınan Edgar Ie için şok bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon devre arasında Başakşehir’den ayrılarak Dinamo Bükreş’e transfer olan 30 yaşındaki defans oyuncusunun transferiyle ilgili duyanları hayrete düşürecek bir haber gündem oldu.

Kardeşini yolladı

Kuzey Ekspres gazetesinden Furkan Çelik’in haberine göre 30 yaşındaki defansın performansından memnun kalmayan Rumen ekip, oyuncunun kendisi yerine kardeşi Edenilo le’yi gönderdiğini düşünüyor. Bu sezon devre arasında Başakşehir ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshi eden Gine-Bissau’lu defans oyuncusu Romanya’nın Dinamo Bükreş takımına transfer oldu.

Test yapılacak

Yıllardır Avrupa’da forma giyen bir oyuncuya göre İngilizcesi’nin de zayıf olduğunu düşünen Rumen ekip tecrübeli futbolcu teste tabi tutmak istiyor.

Trabzonspor performansı

Trabzonspor formasıyla iki sezonda 61 maça çıkan defans oyuncusu bu maçlarda 3 gollük katkı verdi. 2021-2022 sezonun devre arasında Bordo-Mavili ekipten ayrılan futbolcu şampiyonluk yaşayan ekipte kendisine yer bulamadı.

Başakşehir performansı

Farklı iki sezonda Başakşehir formasıyla sadece 8 kere maça çıkan 30 yaşındaki defans bu maçlardan sadece 4’üne ilk 11’de başlayabildi. Başakşehir ile olan sözleşmesini bu sezon fesheden oyuncu Romanya’nın Dinamo Bükreş takımına transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler