Eda Erdem adını yine ilklere yazdırdı: Adidas'ın global kampanyasında...

23.02.2024 - 23:53 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 00:19

Adidas ilk kez global kampanyasında Türk sporculara yer verdi. Eda Erdem, Aysu Türkoğlu ve Adem Asil kampanyada yer aldı. İşte detaylar...

Eda Erdem adını yine ilklere yazdırdı: Adidas'ın global kampanyasında...

Vodafone Sultanlar Ligi'nden Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar adını yine ilklere yazdırdı.  Adidas'ın ilk kez global kampanyasının televizyon filminde ilk kez Türk sporcular da yer aldı. Bu sporculardan biri ise milli voleybolcu Eda Erdem Dündar oldu. 

Adidas'tan ilk Türk sporcu hamlesi

Ünlü spor giyim markası Adidas yeni kampanyasını duyurdu. Adidas, 'You Got This' (Yapabilirsin) sloganı ile duyurulan yeni kampanyada sporcuların yaşadıkları negatif baskılar ve bu baskıların etkileriyle mücadele etmeyi hedefliyor. Marka ayrıca yaptığı araştırmada amatör sporcuların profesyoneller kadar baskı gördüklerini ancak bununla başa çıkmada geride kaldıklarını ortaya koydu. Yeni global kampanyası ile bu soruna çözüm arayan marka genç sporculara ilham olabilmek için dünyaca ünlü spocular ile bir reklam filmi hazırladı. Farklı branşlarda başarı elde etmiş sporcuların kariyerlerindeki zorluklara odaklanan reklam çalışmasında marka global anlamda ilk kez Türk sporculara da yer verdi.

Erdem, Asil ve Türkoğlu adını ilklere yazdırdı

Adidas'ın ilk kez global kampanyasında Türk sporculara yer verdiği çalışmada milli sporcularımızdan Eda Erdem, Aysu Türkoğlu ve Adem Asil yer aldı. Milliler bu reklam kampanyasında yer alarak Adidas'ın reklam kampanyasının televizyon filminde yer alan ilk Türk sporcular oldu. 

Messi ile aynı kampanyada yer aldılar

Eda Erdem Dündar, Aysu Türkoğlu ve Adem Asil yer aldığı reklam kampanyasında dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi de yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler