Eczacıbaşı'nın Polonyalı oyuncusundan Beşiktaş ve transfer sözleri: Sürpriz...

10.04.2024 - 16:55 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 17:25

Vodafone Sultanlar Ligi'nden Eczacıbaşı oyuncusu Martyna Czyrnianska, Beşiktaş Ayos'a transfer olacağı iddiaları hakkında konuştu. İşte detaylar...

Eczacıbaşı'nın Polonyalı oyuncusundan Beşiktaş ve transfer sözleri: Sürpriz...

Eczacıbaşı Dynavit'ten Martyna Czyrnianska, Przeglad Sportowy'den Katarzyna Paw için yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Genç voleybolcu açıklamalarında Beşiktaş Ayos, Ferhat Akbaş ve VakıfBank'tan bahsetti.

"Seçimim birçok kişi için sürpriz olabilir"

Gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği sorulan Martyna Czyrnianska, Türkiye'de kalacağını şu sözlerle belirtti: "Henüz herhangi bir sözleşme imzalamadım, ancak büyük ihtimalle İstanbul'da kalacağım. Herkes yakında öğrenecek. Bence seçimim birçok kişi için sürpriz olabilir."

"Giovanni Guidetti büyük bir fark yaratamıyordu"

Eczacıbaşı Dynavit bir ay içinde hem kupa hem de ligde VakıfBank'ı mağlup etti. Turuncu-Beyazlı ekibin genç oyuncusu Martyna Czyrnianska ise açıklamalarında VakıfBank için "Bence koç Giovanni Guidetti büyük bir problemle karşı karşıyaydı. Çünkü sahaya hangi kızı çıkarırsa çıkarsın büyük bir fark yaratamıyordu. Elinde ne koz ne de as kalmamıştı. Eczacıbaşı'ndaki tüm takım arkadaşlarım şu anda formda, bu yüzden VakıfBank'ın söyleyecek pek bir şeyi olmadı." ifadelerini kullandı. 

Czyrnianska'dan Ferhat Akbaş itirafı

Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş'ın takımdaki oyuncular ile çok iyi bir iletişimi olduğunu belirten Martyna Czyrnianska şunları söyledi: "Kesinlikle bugüne kadar birlikte çalıştığım antrenörlerden farklı biri. İlk başta takım arkadaşlarımın ona Ferhat diye seslendiğini duyduğumda garip hissediyordum. O zamana kadar antrenörlere 'Koç' diye hitap etmeye alışmıştım. Ferhat'ın bizi taktik açıdan maçlara çok iyi hazırladığını düşünüyorum. Bu konuya çok fazla zaman ayırdığı için her maça çok iyi hazır olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularla da çok iyi bir iletişimi var ve hepsine güveniyor."

Sakatlıklar nedeniyle Ferhat Akbaş ile istediği şekilde çalışamadığını vurgulayan Polonyalı voleybolcu duyduğu üzüntüyü "Ferhat karar verme konusunda cesur bir adam ve ona bu konuda büyük saygı duyuyorum. Maalesef sakatlıklar nedeniyle bu işbirliğinden istediğim kadar faydalanamadım. Özellikle takım arkadaşlarımdan onun ne kadar iyi bir antrenör olduğunu duyduğum için bu beni üzüyor." diyerek itiraf etti.

Senin için hazırladığımız haberler