Ebrar Karakurt'tan Hollanda galibiyeti sonrası Ersoy'un babaannesi sözleri

29.07.2024 - 13:39 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 14:10

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki Hollanda maçının ardından yaptığı paylaşım ile gündem oldu. İşte detaylar...

Ebrar Karakurt'tan Hollanda galibiyeti sonrası Ersoy'un babaannesi sözleri

Filenin Sultanları, Paris 2024'teki ilk maçından 3-2 galibiyet ile döndü. Maçta ekibine önemli katkılarda bulunan Ebrar Karakurt ise X hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Filenin Sultanları geriden geldi, maçı aldı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ilk maçında Hollanda karşısında 2-0 geride kaldı. Maçın ilerleyen dakikalarında baskısını arttıran Filenin Sultanları maçta skoru ile önce 2-2 yaptı ve karşılaşmayı karar setine taşıdı. Milliler 15-13 biten karar seti ile sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Ebrar Karakurt'tan Ersoy'un babaanesi sözleri

Ebrar Karakurt ise Hollanda maçının ardından bir paylaşımda bulundu. X hesabından maçtan fotoğraflarını paylaşan milli voleybolcumuz "Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı" yazdı.

Ebrar Karakurt bu paylaşımı ile 'Gibi' isimli diziye göndermede bulundu. Dizinin 'Erasmusla Gelen Yamyam' başlıklı dördüncü bölümünde öğrenci değişim programı ile Hollanda'dan Türkiye'ye gelen bir öğrenci, dizideki Ersoy isimli bir karakterin babannesini yemişti.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları, Paris 2024'te ilk maçına çıkıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler