Ebrar Karakurt'dan Beşiktaş maçı yorumu: "İzlediğim en garip futbol maçıydı"

16.03.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 23:12

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Beşiktaş'ın Antalyaspor'a 2-1 kaybettiği maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İşte tüm detaylar.

Ebrar Karakurt'dan Beşiktaş maçı yorumu: "İzlediğim en garip futbol maçıydı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili resmi X (Twitter) adresinden paylaşımda bulunan Ebrar Karakurt, "Diyecek kelime bulamıyorum.. Hayatımda izlediğim en garip futbol maçıydı…" şeklinde yorumunu paylaştı.

Rashica penaltıda çift vuruş yaptı

Maçın son anları aksiyon filmleri sahnesine benzedi. Beşiktaş'ın kazandığı köşe vuruşunda Antalyaspor'un ceza sahasına gelen kaleci Mert Günok, yapılan ortada kafa vuruşunu yaptı ve top Antalyaspor'lu futbolcunun koluna çarptı. Maçın hakemi Burak Pakkan, VAR monitöründen pozisyonu izledi ve Beşiktaş lehine penaltı kararı verdi. 

Penaltıda topun başına geçen Milot Rashica, ayağının kayması sonucu topa iki kez dokundu ve ağlara gönderdiği top gol değeri kazanmadı. Beşiktaş karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Üst üste 3. mağlubiyet

Beşiktaş, Antalyaspor'a kaybetmesiyle birlikte ligde çıktığı son 3 maçta mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş en son İstanbulspor'u 2-0 yenip hanesine 3 puanı yazdırmayı başarmıştı. Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Gaziantep FK'ye 2-0 ve Antalyaspor'a 2-1'lik skorlarla mağlup oldu. 

Ebrar Karakurt Galatasaray maçında da paylaşım yaptı

Galatasaray derbisi öncesinde de Beşiktaş ile ilgili Instagram hesabından bir video yayımlayan Ebrar Karakurt, arabanın içinde Beşiktaş'ın "Söyleyin Beşiktaş'tan bir büyük mü var?" marşını söylediği anları takipçileriyle paylaştı ve videoya Beşiktaş'ın logosunu ekledi.

24 yaşındaki başarılı voleybolcunun paylaşımı, Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir beğeni karşılanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler