Ebrar Karakurt yıldızlaştı, Kaliningrad yarı final serisinde kazandı!

09.04.2024 - 22:42 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 23:01

Filenin Sultanları'ndan Ebrar Karakurt'un Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Ligi yarı final serisinde ikinci maçı kazandı. İşte maçın özeti...

Ebrar Karakurt yıldızlaştı, Kaliningrad yarı final serisinde kazandı!

Rusya Ligi'nde yarı final serisi maçları sürüyor. Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad bu akşam serinin ikinci maçında karşılaştığı Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup etti.

Ebrar Karakurt maçı bitirdi, galibiyeti getirdi

Bu akşam Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad ve Dinamo Moskova karşılaştı. Rusya Ligi yarı final serisi ikinci maçında mücadele eden ekiplerden zaferi bulan taraf Ebrar Karakurt'un da kadrosunda bulunduğu Kaliningrad oldu. Kaliningrad 26-28, 27-25, 26-24 ve 25-22'lik setlerle Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup etti. Kaliningrad'ın maçı kazandıran son sayısı ise Ebrar Karakurt'tan geldi.

Dinamo Moskova'ya Karakurt'tan 27 sayı

Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova karşısındaki maçta 27 sayı kaydetti. Tecrübeli pasör çaprazı maçta 6 kez bloklandı, 7 hata yaptı ve 1 blok ile 1 ace sayısı buldu. 

Ebrar Karakurt'un takımı finale yükselir mi?

Rusya Ligi yarı final etabında Lokomotiv Kaliningrad ve Dinamo Moskova eşleşti. Yarı final serisinde 3 maç kazanan ilk ekip ligde finale yükselecek. Seride ilk maçı kazanan ekip Dinamo Moskova olmuştu. Karakurt'un ekibi Kaliningrad ise bu akşamki galibiyeti ile seride 1-1 beraberlik sağladı. İki ekibin de finale yükselebilmek için 2 maç daha kazanması gerekiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler