Edin Dzeko'nun Menajeri Alessandro Lucci, Fenerbahçe İçin İstanbul'da

18.06.2023 - 15:42 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 16:24

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Edin Dzeko görüşmelerine hız verdi. Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci, İstanbul'a geldi. İşte detaylar.

Edin Dzeko'nun Menajeri Alessandro Lucci, Fenerbahçe İçin İstanbul'da

Gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Ali Koç yönetimi, transfer listesinin başına yazdığı Edin Dzeko'da önemli mesafe kaydetti.

Dzeko'nun menajeri İstanbul'a geldi

Sport Digital'in haberine göre Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci, Fenerbahçe ile sözleşme görüşmeleri için İstanbul'a geldi.

Montella ve Cuadrado görüşmelerin parçası olabilir

Öte yandan İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Lucci'nin Vincenzo Montella ve Juan Cuadrado'nun da menajeri olduğunu hatırlattı. Pedulla, bu iki ismin de görüşmelerin bir parçası olabileceğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Her şey 15 dakikalık arada oldu, Koç şoke etti
Habere Git

Koç "Yeni hoca yerli" dedi

Geçtiğimiz gün düzenlenen olağan mali genel kongrede kürsüye çıkan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktör için Vincenzo Montella ismi ön plana çıkmışken herkesi ters köşeye yatırdı. Koç, yaptığı açıklamada görüştükleri yeni hocanın camiayı iyi bilen yerli bir isim olduğunu söyledi.

Cuadrado süre istedi

Ayrıca Pedulla, daha önceki haberinde Juan Cuadrado transferi için harekete geçen Fenerbahçe'nin oyuncuya 2 yıllık sözleşme önerdiğini açıklamıştı. Pedulla'nın haberinde 35 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe'den süre istediği belirtildi.

Dzeko Suudi Arabistan'ı geri çevirdi

Suudi Arabistan'dan da teklif aldığı ifade edilen Edin Dzeko'nun 20 milyon Euro'luk kontrat önerisini reddederek, Sarı-Lacivertliler ile prensip anlaşmasına vardığı kaydedilmişti. Dzeko'nun menajeri ise sözleşmedeki son detayları görüşmek için Türkiye'ye geldi.

İlgini Çekebilir
Fener teklifini yaptı, Cuadrado cevap verdi!
Habere Git

Dzeko'nun kariyeri

17 Mart 1986 doğumlu Edin Dzeko, Bosna-Hersek'in Zeljeznicar takımında futbola başladı. Teplice ve Usti nad Labem dönemlerinin ardından Almanya'da Wolfsburg'a transfer olan yıldız oyuncu, 2011'de 37 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City ile imzaladı.

52 maçta 14 gol, 5 asist

Roma ile İtalya kariyerine başlayan golcü, son olarak Ağustos 2021'de 2.8 milyon Euro'ya Inter'e transfer oldu. Bu sezon 52 resmi müsabakada görev alan Boşnak santrfor, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 37 yaşındaki yıldız, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler