Fenerbahçe Haberleri | Dzeko: "Inter'de seve seve kalırdım"

21.09.2023 - 15:52 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 15:58

Fenerbahçe’nin yeni golcüsü Edin Dzeko, Inter’den ayrılış sürecini ve Fenerbahçe’ye geliş sürecini anlattı. Dzeko, Inter’de kalmak istediğini de söyledi.

Fenerbahçe Haberleri | Dzeko: "Inter'de seve seve kalırdım"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, Inter’den neden ayrıldığını ve Fenerbahçe’ye geliş sürecini anlattı. Yıldız golcü, Lukaku’yu ayrılma gerekçesi olarak sundu.

"Memnuniyetle kalırdım"

Amazon Prime Video Italia’ya konuşan Edin Dzeko, “Inter'de çok mutlu olduğum için memnuniyetle kalırdım.” ifadelerini kullandı.

"Lukaku’ya daha fazla güvendiler!"

Edin Dzeko, kulübün kendisi ile ilgili olarak seçimini, “Benimle ilgili yapılan seçime baktığımda, Inter'in Lukaku'ya daha da fazla güvenmeyi planladığını hissettim.” sözleriyle ayrılık nedenini açıkladı.

"Lukaku’nun da Inter’de kalmamasına şaşırdım"

Dzeko, mevkidaşı Lukaku’nun Inter’de kalmamasına ilişkin, “Lukaku'nun Inter'e gitmemesine gerçekten şaşırdım. Başka bir forvet rakibinin olmaması ilk on birin müdavimi olabileceğini gösteriyordu.” açıklamalarında bulundu. Romelu Lukaku, Dzeko’nun gitmesiyle birlikte Mourinho’nun takımı olan Roma’nın yolunu tuttu.

Edin Dzeko'nun performansı

Edin Dzeko, Şampiyonlar Ligi finalini oynadıktan sonra artık serbest bir oyuncu olarak görüşmelere başladı. Fenerbahçe, Dzeko’yu ikna etti ve renklerine bağladı. Bu sezon Sarı-Lacivertli kulüple de 8 maça çıkan Bosna Hersekli yıldız futbolcu, bu maçlarda 6 gol 5 asist yaparak sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler