Dzeko: "Kaybettiğimiz zaman evden çıkmıyorum"

17.02.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 21:54

Son dakika haberleri | Fenerbahçe, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 3-1 yendi. Maçın ardından Edin Dzeko açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Dzeko: "Kaybettiğimiz zaman evden çıkmıyorum"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçı 1 golle tamamlayan Edin Dzeko mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıda oyunu çok iyi şekilde anlayamadık"

Edin Dzeko, "İlk yarıda oyunu çok iyi şekilde anlayamadık. Bu zeminde oynanamayacağını ilk yarıda anlayamadık. Saha çok ıslaktı, golü de bu yüzden yedik. İkinci yarıda farklı oynamamız gerektiğini anladık. İşler iyi gitmeye başladı. Oyuna sonradan giren 3 oyuncu bize çok katkı verdi. İşler yolunda gitmediği zaman büyük takımlar karakter koymalıdır. İkinci yarıda bunu yaptık" dedi.

"Bizim yarı sahada çok çim görünmüyordu"

Dzeko, "Türkiye'de daha önceki maçlarda böyle zeminler gördüm. Zor şartlarda oynadık ama rakip de bu zeminde oynadı. Bizim yarı sahada çok çim görünmüyordu. Zeminin bu tarafa yakın olan kısımda çok su vardı. Zeminlerin daha iyi olmalı. Türk futbolu için bu gerekli. Rizespor da topla oynamayı seviyor. Onlar için de daha iyi zemin daha iyi olur" dedi.

İlgini Çekebilir
Fener Rize'de geri döndü!
Habere Git

"Ben kaybetmeyi sevmiyorum"

Dzeko, "Ben kaybetmeyi sevmiyorum. Uzun yıllar zor dönemler geçirdi Fenerbahçe. Kazandığımız zaman mutlu oluyorum, kaybettiğimiz zaman evden çıkmıyorum. Bugün de karakter koyduk. Bazen savaşmanız gerekir, bugün yapmış olduğunuz gibi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler